MÖKKI JA PALSTA TAMMIKUUSSA 2021.

11 tammikuuta 2021Lauantaina oli pitkästä aikaa aurinkoista, käytin tilanteen heti hyväkseni ja riensin mökille kuvaamaan vuoden ensimmäiset kuukauden kuvat. Helsingissä tosiaan on lunta ja näiden kuvien jälkeen sitä on tullut lisää ja ennusteessa lunta luvataan vielä lisää.
Mökki uinuu talviunta. Ovi turpoaa talvisin ja sen lukitseminen on hieman haastavaa, joten en ole jaksanut taistella sen kanssa. Mökin sisällä ei varsinaisesti ole mitään nähtävää, vain hirvittävä määrä tavaraa varastoituna. Hiiret tai myyrät saavat rauhassa temmeltää sisällä, olen luovuttanut niiden suhteen. Lähetin lumeen tallentuneista tassun jäljistä kuvan isälleni, joka arveli kävelijäksi lumikon. Lumikosta on pari havaintoa kesältä.


Rakastan noita bambuja, en millään käsitä että ne voivat menestyä täällä meillä. Mutta niin vain ne ovat jo monta vuotta sinnitelleet.

Ei  ole vuodet veljiä, viime vuonna tähän aikaan näytti ihan toiselta. Alla linkit aiempien vuosien tammikuun kuviin.

Seuraa Oravankesäpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 


6 kommenttia:

  1. Kesäparatiisisi uinu talviunta.Kaunis talvitunnelama ihan huokuu kuvista. Lumikkoa harvoin pääsee näkemään, niin sukkela veikko se on. Mukavaa talvista viikkoa sinulle💖

    VastaaPoista
  2. Tähän aikaan vuodesta katselee ihan mielellään valkoista puutarhaa;)

    VastaaPoista
  3. Toivottavasti lumikko popsii hiiret suuhunsa. Bambut on aika kauniit lunta vasten.

    VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground