PERPR OPEN HOUSE 2021 -TAPAHTUMA.

18 helmikuuta 2021Kävin keskiviikkona Helsingin Kaapelitehtaalla PerPR:n Open House 2021 -tapahtumassa  Katin kanssa -blogin Katrin kanssa. Oli ihanaa, kun pitkästä aikaa näki blogiystävää, ehdimme vaihtaa kuulumiset ja kiersimme tapahtuman huoneet yhdessä ihastellen. Oli virkistävää päästä ihan fyysisesti käymään jossain ja nähdä tuotteet "elävänä" viime aikoijen nettistriimien ja verkkosivujen sijaan. 

Tapahtumaan oli ollut ennakkoilmoittautuminen ja kävijöille oli varattu puolen tunnin aika tehdä vierailu. Samaan aikaan paikalla oli vain viisi vierailijaa ja PerPR:n henkilökuntaa. Luonnollisestikin kaikki käyttivät kasvomaskia ja käsidesiä oli joka nurkalla ja alue kierrettiin vain yhteen suuntaan.


Siemenpussien rapinaa.


Trendikkäitä kuivakukkia.

Vielä trendikkäämpiä kukkapäitä.Nelson Gardenin esikasvatuslaatikoita.

HUONE ett RUM:n Viherverho-amppelilaatikoita.


Lavankauluskasvimaat jatkavat suosiotaan.Tapahtumaan oli rakennettu PerPR:n asiakkaiden tuotteista huoneita, joiden stailauksesta oli vastannut Anna Biström. Tässä postauksessa on kuvia ja inspiraatiota askarteluhuoneesta, pihasta ja puutarhasta. Jos sisustus kiinnostaa enemmän, kuvia muista huoneista löytyy Oravanpesä-blogin puolelta.
Seuraa Oravankesäpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 


2 kommenttia:

  1. Olipa ihana postaus! Niin keväisen tuulahduksen toi tullessaan. Kuulostaa upealta, että pääsitte livenä käymään noin ihanassa tapahtumassa. Kiitos, että esittelit meillekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, jos pidit! Ihanan inspiroiva puutarha-alue sai kyllä kevään odotukseen lisäpontta.

      Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground