ENSIMMÄINEN KEVÄÄN MERKKI.

04 huhtikuuta 2022


Oravanpesä sipulikukka piippo uusi alkuJuhlallinen hetki - Oravankesäpesästä löytyi ensimmäinen kevään merkki. Pieni, yksittäinen sipulikukan alku. Lunta riittää palstalla edelleen runsaasti, muutama pälvipaikka toki löytyy, mutta hämmästyttävän vähän näkyy piippoja tai siis tämän lisäksi en löytänyt yhden yhtä. Tämä on selvä merkki, että asialla pitää tehdä syksyllä jotain. Olen merkinnyt itselleni muistiin paikat, joista lumi on kadonnut ensimmäisenä ja niihin aioin lisätä aikaisia kevätkukkijoita.
Seuraa Oravankesäpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 


8 kommenttia:

 1. Tuo onkin kätevää, että merkitsee keväällä ylös paikat, joihin kaipaisi keväkukkijoita. Minulla se on joka vuosi tarkoitus, mutta yhtälailla joka vuosi se jää tekemättä, ja syksyllä koitan sitten epätoivoisesti muistella, mihin kukkasipuleita kannattaisi istuttaa. Ihana pieni kevään merkki siellä. Siispä hyvää kevättä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen napsinut kännykällä kuvia ja tallentanut kuvat kännykän muistiinpanoihin. Samaan listaan laitan ylös kauniita sipulikukkia, joita tulee vastaan, niin löytyvät kaikki sitten yhdestä paikasta kun on aika suunnitella sipuliistutukset ja tehdä tilaus.

   Ihanaa kevään jatkoa myös sinulle! <3

   Poista
 2. Oi, siinä on sipuli noussut ylös, toivottavasti se selviää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kuvan ottamisen jälkeen tökin sitä mullan alle, jotta se paremmin selviäisi.

   Poista
 3. Ah, tästä eteenpäin voi odottaa muitakin sipulikukkia liittyvän seuraan. Sopivien paikkojen miettiminen kevään sipulikukille olisi niin järkevää, sillä syksyllä ei aina muista kevään aurinkoisia paikkoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivoa sopii, hieman on viime päivien vaihtelevat säät hillinneet piippojen nousua, mutta ehkä vähitellen sipulikukkia alkaa löytyä enemmän.
   Sen olen oppinut, että en enää lokakuussa muista miltä kevään alussa näytti ja mihin kannattaa mitäkin istuttaa, joten on syytä tehdä hyvät muistiinpanot, jos haluaa ensi keväänä iloita aikaisin keväällä.

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground