ISTUTUSLAATIKOT LAVANKALUSLAATIKOISTA.

19 toukokuuta 2012Olen tilannut palstalle 1000 litraa multaa. Sitä odotellessa mallailin kahden istutuslaatikon paikkaa. Viime syksynä pystytettiin palstalla vähän kummallisessa paikassa olleille mansikoille lavankauluslaatikko. Nyt se saa kaveriksi kaksi muuta. Kuvissa on vasta alemmat kerrokset, toiset tulevat päälle kunhan saan Helsinkiin.

Näihin olisi tarkoitus istuttaa ainakin salaattia, herneitä, porkkanoita, yrttejä ja kasan erilaisia kukansiemeniäkin olisi tarjolla. Luulen, että tulee tilanahtaus... Ikävästi laatikon alle jäävä raparperi {näkyy kolmannessa kuvassa} pitää siirtää jonnekin, mutta minne? Kivasti muuten tuossa ensimmäisessä kuvassa etualalla on voikukka... Lienee vihatuin kasvi siirtolapuutarhoissa. :)

3 kommenttia:

  1. Meillä toimii myös istutuslaatikkoina lavankauluksia. Itse olen tehnyt niin, että olen kaivanut kuopan ton lavan alle, laittanut suojakankaan siihen ja mullat päälle. Nyt olen istuttanut niihin perunaa, salaattia ja kurkkua. Mulla siis on vasta kolme lavaa, lisää pitäisi tulla ensi viikolla, sitten laitetaan loput kasvamaan :)

    VastaaPoista
  2. Nää on niin ihanan rouheat laatikot! :) Näihin kahteen uuteen laitan suodatinkangasta nurmikolle ja päälle tuhdin kerroksen sanomalehtiä ja sitten multaa. Luin jostain, että 10 sentin kerros lehtiä pitäisi rikkaruohot poissa. Saa nähdä toimiiko ja onko mulla tarpeeksi lehtiä... :)

    VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground