MÖKKI JA PALSTA TOUKOKUUSSA 2012 osa 1.

20 toukokuuta 2012
LinkkiKuukaudessa on tapahtunut hurjan paljon! Nämä kuvat ovat äitienpäivältä ja kuukauden takaiset kuvat ovat täällä. Silloin oli vielä lunta maassa ja nyt palsta on vihreänä ja seassa punaista, keltaista ja sinistä. Ihanaa!

Tänä vuonna kevään tuloa on tullut seurattua ihan toisella tapaa kuin aiemmin. Nyt on ollut palsta, jonka muutosta on ollut ihana seurata ja se vain jatkuu... Niin siistiä! :) En oikein vieläkään usko olevani siirtolapuutarhuri.

Lisäsin kaikkiin "Mökki ja palsta xxxkuussa 20xx" -kirjoituksiin tunnisteen kuukauden kuvat. Olen kuvannut viime vuoden marraskuusta alkaen noin puolessa välissä kuuta samantyyppisen sarjan kuvia palstalta, jolloin voi seurata samojen kohtien muutosta. Tämä siis toukokuun sarja. :)

4 kommenttia:

 1. Kuvista tulee ajatus, että kevät on pihassasi kuin elämän ilotulitusta! Miten yleensä maltat välillä lähteä tuolta "tärkeille asioille"... Varmaan tulee tunne omalla mökillä, että maailma murheinensa jää aidan ulkopuolelle.
  Me asumme Ruoholahdessa ja ikkunoista näkyy muutama lehmus, joiden lehdet ovat vasta silmuilla, muuta vihreää ei juuri näy. Kävin toissapäivänä Laajasalon perukoilla ja sain taas jokakeväisen sokin siitä, miten pitkällä KESÄ jo oikeasti on oikeassa luonnossa. Oikeastaan aika järkyttävä kokemus.
  Nautinnollista viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Kylläpä on jo vehreää :) Ihanan näköistä :)

  VastaaPoista
 3. Sirkku: Ihanasti muotoilit asian! :) Juurikin olen päättänyt jättää kaikki murheet portin ulkoupolella ja olla vain onnellinen mökillä. Ihanaa viikonalkua!

  Kaisa: Eikös olekin!

  r2d2: Niin ja koko ajan palsta muuttuu värikkäämmäksi. Ihanaa seurattavaa! :)

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground