SISÄKATTO.

17 toukokuuta 2012


Mökin sisälläkin tapahtuu edistystä. Olen saanut nyt hiottua koko sisäkaton. Seuraavaksi pitää irrottaa listat ja peitellä muovilla kalusteet ja muut sälät. Sitten voikin aloittaa maalaamisen. No, maaleja ei ole vielä ostettu ja pitänee odotella vähän kuivempia kelejäkin. Mutta kohta, kohta! :) Tykkään kovasti tuosta katosta. Niin ja {tylsästi} katosta tulee valkoinen.

6 kommenttia:

 1. Täälläpä käyn katsomassa tuloksia. Mökillämme on samanlainen katto ja olen useasti miettinyt sen kohtaloa. En vain ole uskaltanut. Olet sinä taitava : )

  VastaaPoista
 2. Se ei ole yhtään tylsää, että pienen tilan katosta tulee valkoinen :) Oli homma nro 1 minullakin.

  VastaaPoista
 3. Mayo: Katolle on pakko tehdä jotain, kakkoskuvasta näkyy epämääräinen, vähän kosteutta saanut, osittain maalattu katto. Erittäin ruma, eikä tummunut puu muutenkaan ole ihan suosikkia... Jälkeen kuvia luvassa, kunhan projekti edistyy, joten tervetuloa! :)

  Hanna: Kiitos! :) Niin toivon.

  Tiina: Musta vaan tuntuu, että tällä hetkellä joka blogissa kaikki pinnat maalataan valkoisiksi. Se on tylsää, mutta toivottavasti raikastaa ja suurentaa pientä tilaa, kuten sanoit.

  VastaaPoista
 4. Meillä ihan sama projekti menossa! Paneelimaalia vaan. Lisäksi oksakohtiin suosittelemme oksalakkaa. Olen juuri blogiini päivittämässä kuvia tämän vklo projektista.

  VastaaPoista
 5. Mä olen päättänyt käyttää ekologisia Uulatuotteen maaleja mökissä. Ovat vissiin vähän kalliimpia, mutta jotenkin tuntuu paremmalta ajatukselta seinissä. Eka maalisatsi on nyt ostettu ja pitäis laittaa pensselit heilumaan, mutta puutarhahommat vähän "haittaavat", niin ja palkkatyöt... :)

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground