IRTOHIHAT.

31 heinäkuuta 2012


Piti tehdä postaus pyöräparkin viereisestä kukkamaasta, jonka myös raivasin rikkaruohon keskeltä siistiksi kukkapenkiksi. Äh, kuvat vain eivät näytä miltään. Ei ihme sillä kukkamaa itsessään ei ole kovinkaan kummoinen. Alunperin siinä kasvoi pioni, unikkoja, joitain valkoisia kukkia, astereita {?} ja ketunleipiä vihreänä. Viime alkusyksystä istutin jalohortensian ja verivaahteran.

Tänä vuonna istutin luumupuun alta pukanneilta pioneja yhden viime vuotisen karkulaisen seuraksi. Viime syksynä istutettu pikkukaveri muuten kukki tänä vuonna! Vielä kun saisi maan reunustettua jollain kivillä tai muilla, niin johan näyttäisi vielä paremmalta...

Nuo puna-valkopallolliset hihat ovat maailman kätevimmät. Niissä on kuminauhat molemmissa päissä, mutta ovat niin keskeltä löysät etteivät hiosta, ei naarmunnu käsivarret yhtä herkästi. Japanista, tietenkin Japanista... :) Ne niin osaavat kaiken. Ostin sekä itselle että äidille tuliaiseksi, Daisosta tai jostain muusta 100 yenin kaupasta. Eivät olleet siis edes hinnalla pilatut. Se mikä harmittaa etten ostanut samalla kuosilla olevia puutarhanskoja, vähänkö olisi ollut päheet! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Proudly designed by Mlekoshi playground