KUKKIA, KUKKIA.

13 heinäkuuta 2012


Jaahas. Olisikos se taas aika kukkapostauksen? :) Heinäkuun alussa kukkivat nämä kaunokaiset. Ostaessani mökin haaveilin puutarhasta pelkästään valkoisilla tai punaisilla kukilla. Sain mahdollisimman kirjavan puutarhan. :) Ainoa poistettu kukka on juhannusruusu, joka oli istutettu keskelle nurmikkoa ja jonka tilalle viime kesänä laitettiin mansikkalava. Muistakin palstalla olevista ruusuista voisin luopua...

Haluaisin päästä eroon ainakin kaikista keltaisista ja ehkä myös sinisistä kukista. Mutta kun en raaski kaivaa niitä ylös, ne kun "kuuluvat" palstalle. Ainakin toistaiseksi kaikki saavat kukkia {jopa ehkä rikkakasvit, kun en niitä kaikkia tunnista :)}, ennen kuin minulla on suuri visio minkälaisen puutarhastani haluan. Haluan kunnioittaa aiempia asukkaita ja pitää mummolahenkisen vanhanaikasiin lajeihin perustavan kasviston, yhdistettynä kuitenkin omiin {japanilais}hassutuksiini kuten verivaahteraan. :)

2 kommenttia:

 1. Minä ajttelin viime kesänä, että poistan tulevana kesänä ( siis nyt) perennat , joista en pidä
  ( väri tai muu syy). Vaan eihän niitä voi poistaa.
  Ihan sama ajatus kuin sinulla, että kuuluvat tänne ja myös ajattelen edellisiä puutarhan omistajia. Näkivät kovasti vaivaa iäkkäät ihmiset ( 80v)ja ovat kyllä niin upean isoja ..siis perennat... että niitä ei kerta kaikkiaan voi poistaa.
  Lisää voi toki laittaa ja omia lempivärejä ( valkoinen ja sininen ja pioneissa kaikki värit).
  Makustele asiaa vielä ensi kesänä tai pidempään. Kokonaisuus sitten sanoo aika paljon, kun pionisikin ovat kukassa.
  Ihania kukkakuvia!
  Ei niitä ole koskaan liikaa :)

  Ja voi kissaneitiä, hän niin omistajan elkein tepastelee pihalla.

  t.Leena ja Pojat

  VastaaPoista
 2. Juuh, makustelen vielä karsintaa, vähän ehkä harvennan liikaa keltaisuutta pois ja ruusuille pitää tehdä jotain radikaalia leikkausta tai vastaavaa, ovat niin rumia.

  Murunen vaikuttaa nauttivan "maalla" olosta, on ihan rättipoikki mökkipäivien jälkeen kun ei oikein tohdi nukkua, kun pitää päivystää lintuja, pörriäisiä ja naapureita... :)

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground