PIONEJA.

15 heinäkuuta 2012


26.6.2012
7.7.2012


8.7.2012

Ostin Oma Piha -messuilta kuusi pionin juurakkoa 20 eurolla, oli messujen viimeinen päivä lopuillaan ja sain vielä yhden alun kaupan päälle. Toukokuun viimeisenä päivänä istutin pionit maahan. Sitten alkoi jännitys, kuinka monta tulee ylös. Viimeinen nousi vasta 7. ja 8. heinäkuuta välisenä yönä. Lauantaina ei ollut vielä mitään näkyvissä, mutta sunnuntaina oli! Aika pitkään kesti. :)

Nyt sitten jännitän miten ovat värit osuneet. Pioneja on kolmea erilaista Red Magic, Dr. Alexander Fleming ja Sarah Bernhardt. Myyjätäti sulloi juuret kolmeen kassiin ja heitti yhden Dr. Alexander Flemingin Sarah Bernhardtien kanssa samaan pussiin. Ihan varma en ole mikä oli mikin. Tänä vuonna tuskin kukkivat, selvinnee ehkä joskus...

2 kommenttia:

  1. "Rehusi" ovat tosi kauniita ja valokuvat niistä hyviä. Saitkin edullisesti monta pionia, vaikka joudutkin odottamaan kukkia. Eikös siellä penkissäsi jo Sarah Bernhardt kukikin, ainakin on vaaleanpunaiset kukat? Onnea vaan uusille (ja vanhoille myös)! Sadetta on ainakin täällä tullut jo tarpeeksi ja liikaakin. Poutaa ja auringonpaistetta odottaen Kirsti Nummentonkija.

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos! :) Veikkaisin myös, että palstan kasvistoon kuuluva vaaleanpunainen pioni on juurikin Sarah Bernhardt. Keväällä ostaessani en enää muistanut olinko edes nähnyt yhtään pionia pihassa, mutta eipä tuo haittaa, kun ovat niin upeita! :)

    VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground