PYÖRÄPARKKI.

30 heinäkuuta 2012
Kulkupelini mökille on 90 prosenttisesti Joponi. Tähän asti olen taluttanut pyörän portista sisään ja mökin edustalla olevalle laatoitukselle. Kätevää, kun on paljan tavaraa kuljetettavana mökille. Ei niin kätevää, kun mitä pidemmälle kesä etenee ja polun varrella olevien kuunliljojen muodostaessa viidakon kulkutielle.

Kunnes jostain mieleeni putkahti ajatus pyöräparkista. Kuunliljojen reunustamalle polulle tarkoitetut laatat saivatkin lennossa uuden tehtävän pohjustaa parkkipaikkaa Jopolleni. Keksin raivata portin pielessä olevan täysin rikkaruohojen valloittaman pläntin ja laatoittaa sen.

^ ^ Yläpuolella ennen kuvat, aika kamalan näköistä! :)^ ^ Tässä yläpuolella muutama kuva rikkaruohottomasta ja iiriksettömästä kohdasta. Tuolta syreenin/sireenin takaa löytyi jonkun, luultavasti luumupuun, kanto...
Pyöräparkki käytössä! :) Sain vielä muutaman laatan lisää kuvien ottamisen jälkeen, joten voin vähän laajentaa parkkipakkaa, jotta tilaa on myös vieraspaikalle... :) Ah, olen niin tyytyväinen, että pyörällä on paikka ja että tajusin siistiä paikan.

3 kommenttia:

 1. Hauska idea :) Hauskaa on myös se, että omistan itse täysin samanlaisen Jopon - ja siinäkin on edessä musta kori tavaroita varten.

  VastaaPoista
 2. Onko puutarhasi ollut koskaan noin rehevä, kuin tänä kesänä!

  VastaaPoista
 3. Suvi: Hirveen hyvä pyörämaku sulla! :)

  Sirkku: Viime vuodesta on vain kokemusta ja sanoisin, että tänä vuonna on ehkä enemmän kasvustua kuin vuosi sitten. Silloin tosin karsin kuunliljoja leikkaamalla näihin aikoihin...

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground