ORAVANAULAKOT.

01 heinäkuuta 2012Mitä olisi oravankesäpesä ilman oravajuttuja. Niinpä, ei mitään! :) Sain näitä ihania oravia jo ikuisuus sitten joululahjaksi ihanalta r2d2:lta, {kiitos!} piti ostaa kaveriksi toinen setti. Vuoden verran kurret ovat odottaneet kesäpesällä seinälle pääsyä, paikka on ollut tiedossa koko ajan. Ovat ensimmäiset mitä olen hienoille, isäni maalaamille seinille halunnut laittaa.

3 kommenttia:

 1. Kuin nenä päässä!

  Suloisia unikkoja edellisessä psotauksessa. Ekan kuvan väri, nam! Naapurillani kasvaa muutama samanlainen, täällä niitä kuolailen :)

  Pari postausta taakse päin taas oli oikein hauskoja esineitä, älä vaan hukkaa. Mökillä voi hyvinkin olla jotain hieman erilaista, jota ei muuten huolisi mistään hinnasta :) Taulu on juurikin sellainen hui-kauhistus, mutta kuitenkin omalla tavallaan niin ihana... Namussa on kukka-asetelmataulu jonka ostin kirpparilta upeiden, paksujen kehysten vuoksi, mutta niin vaan päätyi kokonaisuutena seinälle, ja nyt olen jo ihan tykästynyt siihen :)

  VastaaPoista
 2. Nehän sopii sinne aivan loistavasti :)

  VastaaPoista
 3. Tiina: Eikö! :)

  Niitä överirumia tauloja löytyy alkuperäisestä sisustuksesta enemmänkin, ne muut ovat aika kamalia. Olen vähän suunnitellut tuunaavani niitä... :)

  r2d2: Ne on aivan ihanat! <3

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground