KORTTEJA JA NAULAKKO.

30 kesäkuuta 2013

Kesäpesän keittiönurkkauksessa on ollut pitkään houkutteleva tyhjä seinän pätkä. Suunnitelmani talvella oli laittaa siihen Kierrätyskeskukselta edukkkaasti löytämäni Emilia-lautaset, mutta suunnitelma unohtui ajan mittaan ja tilalle tuli muuta. Muisti palautui, kun näin osto- ja myyntiliikkeen ikkunassa samansarjan lautasia ja muistin kaivaa omani esiin. Nyt mietinnässä on niille uusi paikka, ehkä myöskin mökiltä. :)

Ostin viime vuoden Habitaresta kaksi Polkka Jam -korttia, silloin mielessä juurikin tuo seinän pätkä. Ruuvailin kehystetyt kortit seinälle todetakseni, että kohta kaipaa lisää tauluja. Halusin samaa sarjaa lisää, eikä auttanut kuin tilata koko Marjaonni-korttisetti Polkka Jamin nettikaupasta. :) Kuvien aiheet sopivat niin hyvin juuri kesäpesälle. Tämähän on se marjojen pesä!

Tuumailtuani taas viikon verran päätin, että samalla seinälle tulee vielä Japanista ostamani pieni naulakko. Soma metallilankainen on suosikkikaupastani Natural Kitchenistä, kuten myös naulakossa roikkuva pyyherengas. Spreijasin vaaleanharmaat rautalankaesineet mustiksi, kuten olen muillekin saman kaupan tuotteille tehnyt, ovat sitten yhtenäiset. En vaan voi käsittää miten tuon ihanan pikku kaupan kaikki tavarat voivat olla n. euron, jenin kurssista riippuen.

6 kommenttia:

 1. Taulut ovat hienot ja tykkään tuosta naulakosta...:)

  VastaaPoista
 2. Teetkö tilauksia Japanista vai onko hankintasi matkaltasi ...vai mstkoiltasi sinne ?
  Suloinen naulakko !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyseisen naulakon ostin vuoden 2011 Japanin reissulta. Jotain tulee kyllä tilailtuakin, valitettavasti tuolla kyseisellä kaupalla ei ole nettikauppaa. :)

   Poista
 3. Polkajamit ovat aina niin ihastuttavia ja etenkin näissä tuo punainen lisää reippautta =) Pyyhekoukkutkin näyttävät viehkoilta, pitääpä itsekin mennä kurkistyamaan tuonne kauppaan. Kiitos vinkistä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tykkään kanssa Polkka Jameista kovasti. Piti juuri siksi tilata setti kortteja, jotta saan tuota samaa värimaailmaa. Kivijalkakaupoissa oli hienoja, mutta liian hempeitä kortteja tähän kohtaan.

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground