TOISSALAUANTAI.

04 kesäkuuta 2013


Kuvia viikon takaa, ensimmäinen kesäpesällä oltu yö tänä vuonna. :) Tästä se kausi lähtee.


Stocka tarjosi alea kattaustuotteista ja minä tartuin syöttiin. Tilasin Marimekon Oiva-sarjan Kesti-kuosiset nelikulmaiset lautaset kaksin kappalein ja kaksi Siirtolapuutarha-kuosista kahvikuppia. Sopivat yhteen ja oli pakko käyttää mahdollisuus saada tuota viime vuotista juhlasarjaa edes pari osaa itselle, kun loppuivat viime vuonna ennen kuin ehdin kaupoille. Niin ja kyllähän siirtolapuutarhassa pitää olla Siirtolapuutarhaa. :)

Grillimestarin tämän vuoden parhaat grillaukset tähän asti.

Toissa sunnuntaina oli myös kunnon istutustalkoot. Maahan laitoin niin hernettä, kuin erilaisia kukkiakin. Nyt on jo osa itänyt, voi tätä kasvun ihmettä. :)
Ihana, ihana Milk-valaisin tositoimissa. Arvoin pitkään pitäisinkö vanhemmiltani joululahjaksi saamani valaisimen kotipesässä, mutta olin ajatellut sen juurikin tuohon kuvan kohtaan, niin olihan se pakko testata toimiiko. Toimii! :) Ihana valo iltahämärissä.

3 kommenttia:

  1. On tuo kisu ihana...meillä ollut samanlainen, mutta väritys oli, kuin Karvisella...ensin hänen nimi oli Elvis, mutta sattuneita syistä nimi muuttui Inekseksi...no sattuuhan noita...erehdyksiä siis...:D

    VastaaPoista
  2. ...piti vielä sanoa, että tuo lamppu on hieno!

    VastaaPoista
  3. Murunen on aivan ihana! :)Mutta mikäpä kissa ei olisi... Kiitos, tykkään kovasti tuosta lampusta. Siinä on kaunis valo, jota voi vielä himmentimellä säätää.

    VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground