VAALEANPUNAISTA.

02 kesäkuuta 2013


Viime viikonloppuna se ainut kukkiva omenapuu oli ihastuttavan vaaleaanpunerva. Etsin kissojen ja koirien kanssa orvokkeja, mutta niitä ei enää löytynyt mistään. Olin selvästi liian myöhässä. Piti sitten tyytyä petunioihin, mutta onneksi löytyi ihastuttavan värisiä! Kaivoin palstalla muutaman pienen purppuraisen käenkaalin purkkiin, on pitänyt tehdä niin jo pari kesää. :)

Ruukkupuutarhan kokoaminen on nyt kovassa vauhdissa, vielä kun istuttamani lisät itäisivät! Vaalenpunertavan kaunokaiset ovat ostos siirtolapuutarhan kevättorilta. Köyhdyin 2 euroa näistä kaunottarista. Jos ainakin hetken jaksaisivat ruukuissa, viimeistään talveksi pitää kaverukset istuttaa maahan.

4 kommenttia:

 1. Tuo punainen, onko se se käenkaali, on sitten mahoton leviämään....edellisessä kodissa sitä pihalla oli ja oikein sai välillä harventaa, kun meinasi, joka paikkaan levitä...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännä juttu, olen jättänyt juuri tuota purppuraista käenkaalia tarkoituksella repimättä ja se ei silti ole levinnyt juuri lainkaan. Sitä on pieninä tuppina siellä täällä palstalla. Pitää tarkkailla tilannetta, ettei se ryöpsähdä ihan mahdottomaksi. :)

   Poista
 2. Meillä myös tuo punainen on oikea kiusan kappale, vaikka se onkin omalla tavallaan niin ihastuttava. Ruukkukavalkaadisi kukkineen näyttää ihastuttavilta =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Pitääkin pitää niitä pikkualkuja silmällä, parissa vuodessa eivät ole vielä pahasti levinneet. :)

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground