AKILEIJAT RUUKUISSA.

11 kesäkuuta 2015
Viime kesänä kaivoin maasta akileijan siementaimia ja istutin ne muoviruukkuihin odottelemaan sijoituspaikkaa. Jäin harkitsemaan minne kaverukset istutan ja talven mietintäajaksi tuuppasin ruukut maahan talvehtimaan. Kaivoin jo aiemmin keväällä ruukut ylös ja olen pyöritellyt vaihtoehtoja. Kunnes keksin siirrettävän istuksen. Päätin kokeilla miten akileijat viihtyvät ruukuissa ja tein kolmesta asetelman viime syksynä roskakatokseen hylätyn metallipöydän päälle, omenapuun katveeseen.Seuraa Oravankesäpesää: Blogilista | Bloglovin'  | Pinterest
 


6 kommenttia:

 1. Ihanat akileijat! Tuo niiden varsien keveys ja sirous on vertaansa vailla - no, ängelmät ovat samanlaisia hurmureita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen ihan vasta tajunnut ängelmien ihanuuden, enkä ole löytänyt niitä viime käynneillä puutarhamyymälöissä. Etsintä siis jatkukoon!

   Poista
 2. Uskoisin että viihtyvät. Ovat helppohoitoisuudessaan vertaansa vailla. Tykkään niiden lehdistäkin. SIroja ja kepeitä kuten Saila sanoi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan! Tuntuvat lisääntyvän ihan kiitettävästi, joten ei suurta harmia tule elleivät viihdy. Vähän jännittää millaiset kukat näille tulee, en yhtään muista mistä kohtaa ne kaivoin ja palstallani on muutamakin erilainen akileija... Jännitystä elämään! :)

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground