KESÄKUUN PUUTARHAKUVA.

25 kesäkuuta 2015


Kesäkuun kuukauden kuvan kanssa oli viime kuun tapaan valinnan vaikeus. Kuvaan päätyi palstalla ennestään olleita ihanan isoja, mutta niin herkkiä ja paperisen hauraita unikkoja. Lienevät idänunikoita Papaver orientale.

Unikoita kukkiaa aina useampaa väriä, ärhäkkää oranssia, hillityn kermanvalkoista, hentoa vaaleanpunaista ja räväkkää aniliinia. Suosikkejani valkoista ja vaaleanpunaista on aina vähiten. Tämän hetken piiskaavat sateet saavat unikoiden kukinnan lyhyeksi. Onneksi ehdin ikuistamaan nämä hennon pinkin kaunottaret.

{toukokuu} {huhtikuu} {maaliskuu} {helmikuu} {tammikuu} {joulukuu} {marraskuu} {lokakuu}Seuraa Oravankesäpesää: Blogilista | Bloglovin'  | Pinterest
 


12 kommenttia:

 1. Juuri kirjoitin unikkoikävästäni ja sit sä läväytät tämmöset kaunokaiset suoraan silmille. Kateudesta ei vois tulla tän vihreämmäks!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin kovaan ääneen kaakattanut, ettei ikinä nouse yhtään pioniunikkoa mistään ja tänään tajusin, että ne lehdet, joita luulin silkkiunikon lehdiksi voisivatkin olla niitä pioniunikkoja. Toivossa on hyvä elää, lämpö saisi nyt kypsytellä kukkasia, kaikki on ollut nuppuvaiheessa pitkään.

   Poista
  2. Toivottavasti pioniunikot ovat olleet kukassa teilläpäin!

   Poista
 2. Voi mien ihanan kauniita unikoita Sinulla kukkiikaan! Kuin keijukaisten mekkoja!

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground