INSTAGRAM JA BLOGGER-LUKIJAKSI-NAPPI.

30 elokuuta 2015Tulenpa vihdoin Instagram-kaapista ulos. Olen jo jonkun tovin instagrammaillut ja minut löytää @oravanpesan_kati-nimellä kyseisestä appsista. Työpaikan sponssaaman kännykän kamera ei ole huippuluokkaa ja on ottanut oman aikansa ennen kuin olen oppinut ottamaan kelvollisia kuvia. Instagrammissani on vain näitä vähän tuhnuisia kännykällä otettuja näpsäisyjä kotoa, kesäpesältä ja reissuista. :) Saa seurata! Lisäsin Instagram-linkit myös tuonne yläpalkkiin ja tuohon bloggausten alatekstiin.

Olen välillä saanut kommentteja, jossa manaillaan ettei pysty liittymään blogini lukijaksi. Kyllä pystyy! Blogini on tavallinen Blogger-blogi huolimatta omasta domainista ja lukijat-ruudun puuttumisesta {se on niin ruma!} Lisäsin nyt sivupalkkiin napin, joka on linkitetty postaukseen, jossa ohjeet miten liittyä lukijaksi. Itse suosittelen käyttämääni Bloglovinia blogien seuraamiseen.
Seuraa Oravankesäpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 


2 kommenttia:

  1. Onpa hieno tuo liity lukijaksi -namiska! Mä en myöskään ole pystynyt laittamaan lukijat-ruutua samasta syystä, on se aika kauhean näköinen, vaikka käyttäjille varmasti kätevä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Vitsit kun osais koodata sen lukijat-ruudun itse ja vois tehdä sen sellaiseksi kuin itse haluaa eli blogin ulkonäköön sopivaksi.

      Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground