ORAVANKESÄPESÄÄ SISÄLTÄ.

03 elokuuta 2015

Kuvia mökin sisältä muistoksi itselle miltä kesällä 2015 näytti. Ihan hirveästi muutoksia ei tapahdu, jämähdän helposti hyväksi havattuihin ratkaisuihin. Nyt irroittelin siirtämällä Kesko-laatikon hetekan eteen sohvapöydäksi. Toimii silloin kun sänkyä ei tarvitse levittää parivuoteeksi.

Olen yöpynyt mökillä tänä vuonna luvattoman vähän. Vain juhannuksena kaksi yötä. On ollut niin koleaa, kylmä ja kostea mökki ei houkuttele viettämään öitä. Sitä paitsi kotiin on nyt niin lyhyt matka, että voi viettää aikaa myöhäiseen iltaan asti ja tulla kotiin mukavuksien. mm. sisävessa, äärelle yöksi.

Toinen muutos on lasiovikaapin päällä oleva asetelma, jemmasin sekalaisen peltipurkkikokoelman ja siirsin aarteeni näytille. Kolme vanhaa Arabian kannua ovat mummoltani. Myös musta kukkapurkki on mummoni peruja. Isäni oli perinnönjaossa hamunnut ne itselleen minä mielessä. Ja voi kuinka iloiseksi noista tulinkaan. Perhoskannut ovat rikkinäiset, molemmissa on isot halkeamat, mutta irtopääkissa-kannu on täysin ehyt. Rakkautta.Seuraa Oravankesäpesää: Blogilista | Bloglovin'  | Pinterest
 


16 kommenttia:

 1. Onpa ihanan ihanan viihtyisää! Voisin kuvitella, että en haluaisi tuolta mihinkään pois yöksi, mutta kostea ja viileä ilta ja käymälä jossain pihatien päässä voivat palauttaa maan pinnalle ;-) Huippuihana sisustus, ja tuo kissakannu ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Juu ja oman sängyn patjatkin ovat niin paljon mukevemmat kuin mökin hetekan.

   Poista
 2. Kauniita nuo Marimekon kupit...ja kaikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Pitäähän sitä siirtolapuutarhassa olla Siirtolapuutarhaa!

   Poista
 3. Onpa ihanan tunnelmallisen oloista! Nuo Arabian kannut ovat aivan ihania.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kannut ovat kyllä ihanat, piti kotoa vielä tuoda yksi noille seuraksi. Sekin on valitettavasti rikki, mutta on sentään kissakannu ja käyttökelpoinen, mitä nyt nokasta puuttuu pala.

   Poista
 4. Tuohan on ihana mahdollisuus, että kotiin pääsee yöksi jos haluaa! Ja silti voit nauttia mökistä päiväsaikaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! On se ihanaa yöpyäkin, kunhan yöllä ei iske kova vessahätä. :)

   Poista
 5. Jostain syystä sinun blogisi kuuluu niihin muutamiin, joista en saa postausilmoitusta blogilistaani. Enkä enää keksi uusia kikkoja tilanteen korjaamiseksi. Niinpä käyn lukemassa monta postausta kerrallaan.
  Mökkisi on aivan ihana, niin sisältä kuin pihaltakin. Osaat sisustamisen taidon. Arabian kannut on kyllä niin kauniita, että kelpaa laittaa näkyvälle paikalle. Myös kuvasi ovat hienoja. Keijunkukka - muistaakseni jossain heinäkuun postauksessa - huikean kaunis kuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa outoa! Itse olen huomannut, että postaukset eivät päivity listaukseen välillä juuri millään. Voi mennä puolikin vuorokautta ennen kuin se näkyy. En osaa auttaa tuossa lukulista-asiassa, käytän itse Bloglovinia blogien lukemiseen ja näen vain omat blogini siinä Bloggerin listalla.

   Kiitos kehuistasi! :)

   Poista
  2. On tosi outoa. Olen tehnyt kaikenlaisia kokeita ja kiemuroita, mutta tilanne ei muutu. No, onneksi tällaisia tapauksia ei kovin montaa ole ja niinpä käyn tätä sinunkin blogiasi kurkkaamassa säännöllisin väliajoin ja luen silloin monta postausta peräjälkeen. Siinä on sekin hyvä puoli, että tulee tavallaan kokonaisuus paremmin esiin.
   Mukavaa kesän jatkoa sinulle!

   Poista
  3. Olikohan ongelmassa kyse siitä, että blogillani on oma domain eikä normaalia .blogspot-osoitetta? Se tuli mieleeni, sillä blogini on kuitenkin bloggerissa.

   Aurinkoista loppukesää!

   Poista
 6. Oi sinulla on tämmönenkin ihana pesä. Enpäs oo aiemmin tänne löytänytkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu-u. :) Olet lämpimästi tervetullut pistäytymään täällä toistekin!

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground