MÖKKI JA PALSTA ELOKUUSSA 2015.

25 elokuuta 2015 


Miten voikin olla jo elokuun loppu? Nämä kuvat on otettu jo kuun puolessa välissä. Tietää syksyn hiipivän kun syysleimut, kultapallot ja -piisku ovat kukassa. Kun ei pääse mökkipolkua käveltyä kahlaamatta kuunliljaviidakon läpi. Kun vadelmien tulo pensaista vähenee ja luumut kypsyvät. Ei haittaa, sillä syksy on lempivuodenaikani. Puutarhan omistamisen jälkeen kevät tuntuu odotuksineen toisenlaiselta ja kesä vasta onkin ihana, mutta syksy on kyllä sielunkumppanini. :)

{2014} {2013} {2012}
Seuraa Oravankesäpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 


8 kommenttia:

 1. ...pah nyt tämä mun kone takkuilee, yritän uudelleen! Nautin myös loppukesän ja alkavan syksyn kuulaudesta, usvista ja hämärtyvästä illasta, kynttilät voi kaivaa esiin (olen syksyn lapsi). Upeasti kuunliljasi kasvavat, syksyn kukissa on voimakas hehku, mökkipihasi on kyllä kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ehkä tämä syksyrakkaus kulkee käsi kädessä sen kanssa, että olen minäkin syksyn lapsi. Nuo kuunliljat kasvavat kyllä upeasti, vähän jo liiaksikin. Joka syksy mietin, että ensi keväänä harvennan ja joka kevät katson alkuja ja tuumin, että kas, tänä vuonna ei taidakaan kuunliljat kasvaa. Ja joka vuosi sama tulos. :)

   Poista
 2. Ihanan runsas mökkipiha. Sinulla on muutenkin aivan mahdottoman herkullisia asetelmia niin pihalla kuin mökissäkin. Ja kissa on syötävän suloinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja riittää niitä rumia ryteikköjäkin, mutta ne onneksi helppo rajata kuvasta ulos.

   Poista
 3. Mä en ensin tajunnut mihin se heinäkuu katosi ja nyt yhtäkkiä on elokuunkin loppu. Ei meinaa perässä pysyä.
  Ihanan näköistä kesäpesällä. Sulla on mahtava määrä pelargoneja ja ne on niin kauniisti esillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, noita pelargoneja on kertynyt ja pienen onnettomuuden seurauksena piti istutella pistokkaita ihan urakalla. Nyt mietin mihin ihmeeseen ne tungen talveksi, luonnollisestikin komposti ei ole vaihtoehto. :)

   Poista
 4. Hups, mihin katosi polku;)
  Ihanan runsasta ja rehevää!

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground