MÖKISSÄ.

14 syyskuuta 2016
Muutama kuva mökin sisältä. Mökkininsisustus ei hirveästi muutu vuosittain, tilaa on niin vähän ja ikkunat ja ovet sanelevat pitkälti kalusteiden paikat. Tilpehööreillä saa sentään vähän muutosta. Yllä olevat kuvat ovat kuistilta. Mökin alkuperäiskalustukseen kuuluvat nojatuolit ja shakkiruutuinen pöytä ovat olleet mökissä tehdyn remontin jälkeen tuossa samassa kohdassa.

Kuistin verhot ostin ensimmäisenä vuonna Japanista, enkä ole niitä sittemmin vaihtanut. Ne nyt vaan on niin ihanat ja kuin tehdyt mökkiin. Uutta on Marimekon Puutarhurin parhaat -tyynynpäällinen. Risainen räsymatto on roskalavalta talteen kaivettu.


Arabian Pomona/Tutti Frutti -kokoelma kasvaa hitaasti, mutta varmasti. Isäni tekemässä kaapissa säilytän fiinimpiä laseja. "Kristallilasit" ovat olleet muinoin jonkun huoltoaseman keräilytuotteita. Olen hiljakseen keräillyt kaikkia kokoja kahdeksan kappaletta. Enää puuttuu muutamia kappaleita. Löytyisihän niitä kirppiksiltä, mutta ehdoton ylärajani on pienimmissä euro ja isommissa kaksi.


Mukiteline huutaa lisää Marimekon Oiva-mukeja, himoitsen Stockmannille tehtyä Kesti-sarjaa vaaleanpunaisena. Niitä on ollut aiemmin vain Japanissa myynnissä ja keväällä yritin niitä sieltä etsiäki, mutta turhaan. Jäin nuolemaan näppejäni kesäkuussa, kun niitä oli erä Stockalla myynnissä. Loppuivat kuun puolessa välissä, kun olivat kantistarjouksena.Lasirasian ja useamman samanlaisen kaverin pelastin alkukesästä roskalavalta. Lienevät oikeasti jotain kemistien juttuja. Passeleita korusäilytykseen.Seuraa Oravankesäpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 


12 kommenttia:

 1. Kaunista ja persoonallista! Ihania nuo kirppis- ja roskalavalöydöt. Olet haukka!

  VastaaPoista
 2. Cudowny klimat. Piękne naczynia :)

  VastaaPoista
 3. Noi verhot on tosi upeet, ei ihme että pidät vaan niitä. Muutenkin pikkuinen mökkisi on aarteita pullollaan, arvostan suuresti löytöjäsi!

  VastaaPoista
 4. Tuo mökkisi on niin suloinen ja täynnä ihania pieniä yksityiskohtia! <3
  Pelkkiä kuviakin voisi tuijottaa vaikka kuinka pitkään.

  VastaaPoista
 5. Ihania pieniä yksityiskohtia ja todella tarkoin harkittuja. En yhtään ihmettele, että viihdyt hyvin siellä mökillä! Oli muuten kiva nähdä!

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground