MÖKKI JA PALSTA SYYSKUUSSA 2016.

25 syyskuuta 2016


Syyskuu. Viime vuoden vastaavia kuvia katsellessani huomaan puutarhan olleen enemmän syksyisä kuin nyt. Samoja puuhia olen kuitenkin jo tehnyt. Olen istuttanut kaikki ruukuissa olleet yrtit lavankaulukseen, valeistutin muutaman ruukullisen viime vuoden siemenkylvöjä, olen pessyt ruukkuja, osan puutarhakamoista olen siirtänyt varastoon, pikkusipulit ja narsissit olen jo istuttanut. Tulppaanit ja valkosipulit odottavat vielä vuoroaan. Olen kaivanut kolme omenahautaa palstalle.

Eilen korjasin viinirypälesadon. Rypäleitä tuli ennätysmäärä, ne ovat niiiin hyviä. Maistuvat samalta kuin lempparilimuni, Fanta Grape. Pelargonien kanssa pelaan uhkapeliä, kaikki ovat vielä palstalla. Viitisenkymmentä pelukuuta ovat hieman haastavat talvettaa pienessä asunnossa ja pienessä kellarikomerossa, mutta tilaa järjestyy kyllä, kun on kyse aarteistani. Onneksi ei ole ketään huomauttamassa asiasta... :)

{2015} {2014} {2013} {2012}Seuraa Oravankesäpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 


6 kommenttia:

 1. Minulla enää vain VIISI pelakuuta...olen jo sisälle kantanut. Ihan sisällä ne viimetalvenkin talvetin ja kaikki säilyi.
  KAuni tuo korkea kasvivärinen pelakuu tuossa alhaaltapäin viidennessä kuvassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talvetukseen tuonnin yhteydessä laskin omani - 54 pelargonia. :) Tämä on jo hulluutta! Ihailemasi pelakuun nimi on "Mr Wren" ja on kyllä ihastuttava.

   Poista
 2. Ihan ihanan kesäistä vielä palstalla, ihmeelliseltä näyttää.

  VastaaPoista
 3. Nuo viinirypäleet näyttää aivan mielettömän herkullisilta! Kauniita kuvia kaiken kaikkiaan.

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground