MÖKKI JA PALSTA HUHTIKUUSSA 2018.

22 huhtikuuta 2018Olin alkuviikon viettämässä talvilomaa Maltalla ja sillä aikaa palstalleni oli tullut kevät. Kaikki lumet olivat lähteneet ja ensimmäiset kevätkukkijat kukoistivat. Piippoja näkyi runsaasti muuten aika ankean värittömästä maisemasta. Kohta sitä {toivottavasti} saa taputella itseään selkään, että jaksoi istuttaa syksyllä sipuleita, vaikka millään ei olisi kiinnostanut.

Olen ollut nyt parina päivänä palstalla. Olen siivonut talventörröttäjät raksimalla ne kukkapenkkeihin, leikkasin vadelmat ja harvensin myös rehottavaa valamonruusua. Siirtolapuutarhan haketuspaikka onneksi avautui eilen ja sain vietyä sinne neljä ja puoli kottikärrykuormaa oksia. Olen kantanut joitakin juttuja jo talvisäilöstä puutarhaan. Perjantaina kävin ostamassa vuoden ensimmäiset mökkikukat, orvokkeja, ruukkuihin. Tästä se taas lähtee, päässä surraa ideoita siihen malliin, että en oikein tiedä mistä aloittaa. :)

{2017} {2016} {2015} {2014} {2013} {2012}Seuraa Oravankesäpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 


14 kommenttia:

 1. Siitä se lähtee, jos vain on kuivaa niin paljon voi jo tehdä kevätpuuhia puutarhassa.

  VastaaPoista
 2. Kiva blogi jonka sattumalta löysin. Ihana tämä sinun siirtolapuutarha. Itse olen ajatellut, että jos asuisin kaupungissa niin varmasti olisin joskus tällaisen hankkinut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa, Hilu, uudestaankin käymään! Pitääkin tulla vastavierailulle blogiisi.

   Poista
 3. Mukavaa, että mökille mennessäsi oli vastassa iloiset piipottajat ja kukkiakin jo paljon. Siitä se taas lähtee mopo keulimaan, kuten aina...niin täälläkin! Suuri odotuksen aihe on varmaan ne ihanat tulppaanit joista postasit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, nyt jo näyttää hyvältä tulppaanienkin suhteen, niiden alkuja on noussut viime päivinä mukavasti, mikä antaa toiveita kukinnasta.

   Poista
 4. Mistä köynnöstukesi ovat? Olen etsimällä etsinyt tuollaisia yksinkertaisia, mutta tarjolla on vain krumeluureja. Nykyiset harjateräksiset joutaisivat lähteä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etsin myös pitkään mustia, yksinkertaisen mallisia köynnöstukia. Toisen olen ostanut Kauppilan puutarhasta (nykyään FLÖR) ja toisen Pihakauppa.fi / Kaarinan Piha & Rakennus -nimisestä nettikaupasta. Mallin nimi on "Ruusuportti Morning Magic", jos se jotain auttaa. En ole nähnyt näitä aikoihin missään myynnissä, tuo Pihakauppa näyttäänykyään keskittyvän ihan johonkin muuhun kuin puutarhan "sisustusasioihin". Toivottavasti löydyt jostain mieluisat tuet.

   Poista
 5. Ai että, tästä se alkaa taas;)

  VastaaPoista
 6. Kyllä se syksyinen työ vielä palkitsee. Pieniä, suloisia väripilkkuja jo näkyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Onneksi tulee otettua kuvia, niin vielä syksylläkin muistaa, että ahkerointi silloin palkitsee.

   Poista
 7. Vitsi teillä on kyllä upean näköinen piha ja miljöö. Mä olen myös yrittänyt vähän virittää meidän pihaa parempaan uskoon, mutta vähän vielä tekemistä, että pääsee samaan tasoon kun sulla. Meillä oli myös kiva, kun meillä avautui tuo haketuspaikka ihan meidän naapuriin, jonne voi viedä kaikki risut ja oksat.

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground