NORDISKA TRÄDGÅRDAR -MESSUT osa 3/3 parvekeideat.

02 huhtikuuta 2018


Tässä siis toinen setti parvekeideoita Nordiska Trädgårdar -messuilta. Lisää parvekkeita ideoineen löytyy tästä postauksesta ja muita messutunnelmia tästä bloggauksesta.

Nyt sitten voi vain odotella suomalaisten messujen antia. Ensi viikonloppuna on Turussa Piha & puutarha -messut, joihin saatan minäkin ennättää.Seuraa Oravankesäpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 


8 kommenttia:

 1. Kiitos messukuvista, kiva oli katsella sinunkin kuvakulmasi! Turkuun ja Helsinkiin olisi itsellänikin vielä tarkoitus ennättää, josko tämä keli nyt vähän enemmän alkaisi muistuttaa kevättä kuin talvea, niin voisi messuilta ehkä jotain perennojakin hankkia. Kävin pääsiäisenä mökillä ja routa on kyllä jäätävä. Ei mennyt teräspiikki edes senttiä syvälle. Tapasin sieltä vain unkarinsinivuokon kaksi paleltunutta kukkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Intianminttu! :) Täällä tuli kunnon takapakki maanantaina, kun koko päivän pyrytti lunta. Viikonloppuna oli mökillä juuri ja juuri muutama pälvipaikka havaittavissa. Nyt näyttää jo paremmalta, kun aurinko paistaa. Ehkä törmätään viikonloppuna Turun messuilla, olen näillä näkymin menossa sinne lauantaina.

   Poista
 2. Kiitos näistäkin inspiroivista kuvaterkuista! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riina! <3 Toivottavsti oli jotain uutta mitä ei Marjan, Intianmintun tai Katin postauksissa ole vielä näkynyt. :)

   Poista
 3. On ollut tosi ihanaa seurata messuja kolmen eri kameran otosten perusteella, Tukholman messut ovat ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saila! <3 Ensi vuonna sitten taas uudestaan sinne. :)

   Poista
 4. Ihanaa kun oot menossa Turkuun messuille! Mä en tänä vuonna ehdi, joten innolla odotan sun kuvia sieltä:) Nähdään sitten vaikka Hesassa jos mahdollista:)

  VastaaPoista
 5. Noniin. Nyt on kuvia Turun messuilta blogissa. :) Olen menossa Helsingin messuille luultavimmin perjantaina töiden jälkeen tai sitten lauantaiaamupäivänä.

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground