NORDISKA TRÄDGÅRDAR -MESSUT osa 2/3 parvekeideat.

01 huhtikuuta 2018


Tukholman puutarhamessukatsaus jatkuu. Kuvittelin tiivistäväni kuvat kahteen postaukseen, mutta ideaparvekkeista olinkin ottanut sen verran paljon kuvia - ja tallentanut kivoja ideoita, joten päätin jakaa ne kahteen bloggaukseen. Tästä tuli silti normaalia massiivisempi kuvipläjäys ja huomenna on vielä tulossa samanmoinen. :) Koittakaa kestää!

Näitä kuvia katsellessa harmittaa etten enää omista parveketta. Sitä onkin aina välillä vähän ikävä entisestä kodista - sitä ja viereisen paahtimon kahvin tuoksua! Onneksi nämä ideat ovat toteutettavissa myös puutarhassa, terassilla tai miksei ihan kotonakin. Parveke, varsinkin lasitettu sellainen pidentäisi puutarhakautta, nytkin voisi jo istutella sipulikukkia ja siivoilla talven jäljiltä tilaa uuteen uskoon. Varsinkin nyt, kun puutarha on lumen vieläkin lumen vallassa ja ilmeisesti lisää on tulossa. Oi, onneksi sentään voi fiilistellä näitä kuvia ja ruotsalaisten tyylitajua.
Seuraa Oravankesäpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 


6 kommenttia:

 1. Omakotiasukkina ottaisin mielelläni lasitetun terassin tai peräti koko etelänpuolen seinän mittaisen lasihuoneen. Olisipa ihana sellaista sisustaa ja kukkaistaa.

  Kauniita messukuvia. Raudoitusverkolle olisi käyttöä minullakin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu, mäkin suunnittelen mielessäni lasikuistia pelargoneille tähän nykyiseen puukerrostalokotiin. :) Ei tule toteutumaan, mutta sopisi hyvin tuohon huoneen jatkoksi.

   Poista
 2. Lasitettu kuisti olisi tosi ihana ja auringonlaskun suuntaan mieluiten, tosi mukavia sisustusvinkkejä tuli taas...

  VastaaPoista
 3. Lasitettu kuisti tai parveke olisi ihana! Onneksi pian päästään jo pihallekin kuoputtamaan multaa, vaikka täälläkin on vielä tosi paksu lumipeite. Mukavaa kevättä ja ihania puutarhaunelmia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin olisi! Onneksi on oma puutarha, sehän on ihan luksusta! Ihanaa kevään jatkoa ja puutrahapuuhailuja sinullekin! :)

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground