MYYMÄLÄDISPLAYSTA KASVIHYLLYKSI.

01 syyskuuta 2018Sain K-Marketin vanerisen myymälädisplayn itselleni. Display on kevään aikana kantanut Arabian Mainio-astioita ja kun kampanja loppui, sain telineen. Ärtsyn keltaisena se ei ollut mieleeni ja teline pääsikin heti käsittelyyn kun sain sen mökille. Osmosin sen kahteen kertaan hiilenvärisellä Osmo Color -puuöljyllä, jotta keltainen väri peittyisi ja display kestäsi paremmin ulkona.Hyllykön saapuminen aiheutti pieniä muutoksia ruukkupuutarhassa, jotta sain displayn järkevään paikkaan. Siirsin tilalla olleet tikaat muualle ja tikkaiden edessä olleet kukat uusiin paikkoihin. Daaliat kannoin kompostin vieressä olevalle kärrylle. Lankaköynnös taas pääsi keekoilemaan displayn ylimmälle hyllylle ja ruukussa asusteleva kärhö jäi hyllykön nurkalle.Olin ajatellut telineestä tulevan pelargonihyllykön, vaan osa hyllyistä oli niin matalalla ettei pienimmätkään pelargonit mahtuneet niille. Tilalle laitoin katseen kestäviä säilyttimiä ja punasaviruukkuja. Telineen alaosan kätevään liukuovikaappiin sain säilöön kaikkea ei niin kaunista. Saa nähdä miten vaneri reagoi kosteuteen ja tuleviin säihin, saako ovea enää ollenkaan auki.

Tälläisestä kierrätyksestä tykkään erityisen paljon! Hyllykkö ei enää näytä myymälädisplaylta ja se sai jatkoaikaa ja uuden elämän Kesäpesällä. Lisäksi se näyttää kivalta.
Seuraa Oravankesäpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 


4 kommenttia:

 1. Kiva hylly, mustana hyvä. Toivottavasti myymäläkalusteita kierrätetään hyvin, vanerihyllyille voi olla monenlaista käyttöä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Epäilen suurimman osan menevän jätteisiin tms. ellei henkilökunta näe niiden potentiaalia ja pelasta jatkokäyttöön.

   Poista
 2. Tosi kiva hylly ja musta on sille just oikea väri!

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground