MUJIN CD-SOITIN.

17 lokakuuta 2019Kesäisellä Tukholman matkalla tarttui mukaan Zetasin taimien ja Different Things:n lasipallojen lisäksi myös muuta mökille. Tukholman Åhlensin Muji oli väliaikaisessa paikassa supistetulla valikoimalla, uusi uljas myymälä avattiin muutama viikko käyntini jälkeen. Ajatuksenani oli ostaa Mujin leivänpaahdin mökille tuomaan paahdetun leivän kaipuuseen helpotusta.

Minulla on mökillä Mujin vedenkeitin, jonka muotokielestä tykkään ja saman sarjan paahdin olisi ollut toivottu. Leivänpaahdinta ei kuitenkaan ollut valikoimissa. No, onneksi Suomen Muji avautuu vielä tänä vuonna, joten säästyn suuremmalta raahaamiseltakin.


Ihan tyhjin käsin ei tarvinnut Mujista lähteä. Kaupassa oli osa tuotteita kovassa alennuksessa. Ostin kaksi hyväksi todettua Free Cut -sadetakkia, mökille musta ja kotiin valkoinen, vähän läpikuultava. Niiden hinta oli n. 3 euroa kappaleelta. Huikein löytö oli kuitenkin pitkään haaveilemani Mujin klassikko CD-soitin.

Olen himoinnnut soitinta jo monia vuosia, luultavasti sen tuotantovuodesta 2013 asti. Nyt se lähti empimättä mukaan kun hintaa oli jäljellä vain kolmekymppiä. Soittimen juju on sähköjohdossa, joka on samalla myös on/off-kytkin. Tämä malli on alkuperäistä paranneltu ja siinä on myös radio. Ensi kesäksi pitää tuoda mökille lisää CD-levyjä kuunneltavaksi taianomaisen Husky Rescuen Country Fallsin lisäksi.
Seuraa Oravankesäpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 


4 kommenttia:

 1. Hieno cd-soitin, eikä edes hinnalla pilattu. Vanha cd-soittimeni hajosi ja tarvitsen uuden, joten taidan odottaa Helsingin Mujin avautumista. Eilen Kampissa käydessäni näin sisäänkäyntikerroksessa Mujin rullakoita, joten avautuminen lähestyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kampissa taitaa olla jo Mujin pieni pop in shop, mutta valikoimassa on vissiin pientä, helposti mukaan otettavaa tavaraa. Mujin CD-soittimessa on musta kiva idea ettei se ole perinteinen laatikko, vaan pieni ja seinälle laitettava. Virtakytkin johdossa on hauska extra.

   Poista
 2. Vau, mahtava löytö tuohon hintaan! Suomen Mujista tulee kuulemma iso, toivottavasti sieltä löytyy leivänpaahdin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli! Ihan huipputuuri, kun olen pitkään miettinyt hankkivani Mujin CD-soittimen mökille ja sitten se tulee vastaan superalella. Toivottavasti löytyy leivänpaahdin sitten kun Muji avautuu tai riittää kesän korvallakin. Ehdin laittaa monta palautetoivetta ennen kesää ellei muuten löydy. ;)

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground