MÖKKI JA PALSTA TAMMIKUUSSA 2020.

21 tammikuuta 2020


Jaahas. Ihan samalta näyttää edelleen kuin lokakuussakin. Ja marras- ja joulukuussa. Otin jo kertaalleen nämä tammikuun kuvat, mutta viikko sitten sunnuntaina oli niin hämärää, että kuvista tuli hirveän suttuiset. Tällä kertaa oli aavistuksen kirkkaampi päivä.


Jouluruusu on edelleen nupulla. Istutin kokeeksi maahan yhden viime joulun jouluruusuista. Pakkasia ei näytä olevan hetkeen tulossa, josko se viihtyisi paremmin kosteassa ulkoilmassa kuin sisällä. Kotiin jäi vielä kaksi valkoista ja yksi marjapuuronvärinen jouluruusu.


Melkein koko potager kuvassa. Eipä palstalla hirveästi leveyttä ole. Kuvan ulkopuolella on n. pari metriä molemmin puolin.Sijoitin kuukausi sitten lumilapion portin pieleen odottamaan lumisateita. Ettei tarvitse lumessa kahlata. Ehkä manasin lumettoman talven. En valita, suorastaan kiitän onneani. Leikatun polven kanssa liukkailla keleillä pystyssä pysyminen olisi haasteellista.
Seuraa Oravankesäpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 


4 kommenttia:

 1. Tästä lähin pistän siis minäkin lumilapion aina portin pieleen loppusyksyllä :-D
  Ihanan näköistä, kevät nurkan takana. Tänään paistoi aurinko ja mun parvekelumikellot venyivät varmaan 2 senttiä päivän aikana! Nuppua jo pilkistää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ehdottomasti! Mitä enemmän lumilapioita ja -kolia esillä sitä vähemmän lunta. :D Työkaveri on tässä mukana, koska muutti paritaloon ja osti sekä lumilapion että -kolan. Ooh, sulla on ihan kevät siellä. <3

   Poista
 2. Blogissani on sinulle haaste. Käy kurkkaamassa, jos ehdit.
  https://rikkaruohoelamaa.blogspot.com/2020/02/kevaan-kaipuu-haaste-2020.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Between! Haaste otettu vastaan ja jo postattukin. :)

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground