ORAVANKESÄPESÄ 10 VUOTTA!

15 heinäkuuta 2021Tänään tulee kuluneeksi 10 vuotta siitä, kun allekirjoitin kauppakirjan mökistä ja vuokraoikeuden siirrosta. Suunnitelmissani oli pitää pyöreiden vuosien kunniaksi puutarhajuhlat, kutsua puutarhaystäviä kylään, mutta korona ja rmökkiremontti. Toki pienimuotoiset juhlat ulkona puutarhassa olisivat olleet mahdolliset, mutta mökin julkisivun uusimisremontin ollessa kesken ja tavaroiden ollessa hujan hajan ympäri palstaa katsoin parhaaksi jättää juhlimiset väliin. Josko ensi vuonna voitaisiin sitten juhlia yhdessä?

Kuvasarjassa on kuukauden kuvat joka kuukaudelta vuosilta 2015-2021. 2011–2014 kuvat ovat vaakasuuntaisia, joten ne eivät harmillisesti sopineet tähän. :)
Seuraa Oravankesäpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 


18 kommenttia:

 1. Paljon onnea! <3
  Ja olisi ihana, jos ensi kesään mennessä tilanne tasaantunut ja voitaisiin nähdä monissa puutarhatapahtumissa ja puutarhoissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riina! <3 Toivon todellakin, että ensi vuonna olisi jo parempi tilanne.

   Poista
 2. Sydämelliset onnittelut.
  Kesäpesäsi tapahtumia on ollut kiva seurata. Toivotaan, että tilanne tästä rauhoittuu, jotta pääsisimme vähitellen vapaampaan elämään. Onneksi olemme sentään elossa ja terveinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Between! <3 Onnellisia saame olla, kun meillä on puutarhat joissa viettää aikaa, toivottavasti pian myös muualla.

   Poista
 3. Onnittelut jo 10 vuoden ajan kesäpaikkana olevasta siirtolapuutarhamökistä - toivottavasti saat viettää siellä monta ihanaa kesää jatkossakin!

  hannah

  VastaaPoista
 4. Ooo... Paljon onnea!! Upeaa aikaa ollut tämä 10 vuotta, paitsi tietysti viime vuosi ja tämä vuosi koronan takia. Jatketaan! :)

  VastaaPoista
 5. Paljon onnea! 🤗
  Mukavaa on ollut seurata blogiasi ja tutustua siinä sivussa myös siirtolapuutarhan vuoden kiertoon. ☘️ ☘️

  VastaaPoista
 6. Onnittelut! Palstasi on upea paikka.

  VastaaPoista
 7. Paljon onnea! Kiva kuvasarja oli, nelijalkainenkin asukas taisi vilahtaa muutamassa kuvassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna! <3 Kyllä, muutamasta kuvasta voi bongata Siirin. :)

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground