ARABIA MESIMARJA DESIGN ESTERI TOMULA.

11 heinäkuuta 2015

Olen kevään aikana jotenkin herännyt näihin pieniin Arabian seinälautasiin. Olin jo lähellä ostamassa muutamaa Kierrätykeskukselta, mutta mietin oliko lautasissa hinta kohdillaan. Olihan niissä, eivät nämä olekaan niin halpoja kuin kuvittelin.

Tämän Esteri Tomulan piirtämän Mesimarjan tai niin kuin lautasessa lukee -  Rubus arcticus - löysin roskiksesta. Joku on hylännyt sen, kun alaosasta on lähtenyt pala. Mietin tovin otanko rikkinäisen esineen mukaan, päädyin ottamaan sen talteen, ainahan pääsen siitä eroon jos haluan. Päätin jättää Mesimarjan mökille koristukseksi, on se niin soma ja puutarhaahan se sopii.Seuraa Oravankesäpesää: Blogilista | Bloglovin'  | Pinterest
 


2 kommenttia:

  1. Esteri Tomulan pienet kasvitaulut ovat suosittuja keräilyesineitä. Hinta vaihtelee sen mukaan, miten paljon kutakin taulua on valmistettu ja kuinka paljon sitä on liikenteessä. Erään tuttavani täti on kerännyt noita ja häneltä taitaa puuttua enää yksi. Sen vuoksi olen niitä kirppareilla ja antiikkiliikkeissä katsellut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, huomasin että ovat haluttuja ja osa myös aika hinnakaita. Kuvittelin niitä saavan lähes ilmaiseksi, noin vitosella, mutta olin hyvin väärässä. Niitä erilaisia on vissiin useita kymmeniä, siinä saa kyllä hetken keräillä, jotta kokoelma on täysi.

      Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground