LINNUNPELÄTIN.

29 heinäkuuta 2015
Tänä vuonna ahomansikkasaalis on ollut uskomattoman runsas. Palstallani on pieni metsämansikkakasvusto luumupuun alla ja satoa on voinut napsia jo päiviä. Viikonloppuna keräsin marjoja 3 desilitran rasiallisen pakkaseen. Samoin pieni kirsikkapuuni on kasvatellut satoa ihan mukavasti.

Pelkäsin molempien satojen katoavan parempiin suihin. Virittelin jo vuonna 2011 Japanista ostamani linnunpelättikissat ensi kertaa käyttöön sekä luumu- että kirsikkapuuhun. Oliko niistä hyötyä, no jaa, enemmän ehkä koristehyöty. :) Mansikoita riitti poimittavaksi, kirsikoita taisin saada viisi ja nekin olivat vähän raakoja, mutta halusin maistaa marjoja vielä kun niitä oli.Seuraa Oravankesäpesää: Blogilista | Bloglovin'  | Pinterest
 


4 kommenttia:

  1. Kissahan onkin hyvä pelotin...:) Näimme tuolla Lappeenrannan torilla miten varikset varastivat myyjien pöydästä kirsikoita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Linnut osaavat olla röyhkeitä, puhumattakaan Heslingin lokeista, ne vievät jätskitkin kädestä! Vaikuttaa kyllä siltä, että pelottimesta ei ole ollut apua. Pitäisi olla se aito tapaus vaanimassa puun alla. :)

      Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground