KÄRRYT ROSKALAVALTA.

04 heinäkuuta 2015



Viime perjantaina innostuin pyöräilemään vähän tutulta kotimatkalta sivuun mennäkseni käymään eräällä kirpparilla. Oli aurinkoista ja karkasin töistä vähän aiemmin, oli kiva fillaroidan lämpimässä säässä. Kirppikseltä löytyi pieni ostos, joka ilahdutti suuresti. Kirpparilta suuntasin kohti yhtä Helsingin parhainta ruokamarkettia tekemään viikonlopun ruokaostokset ja vähän laajojen herkkuvalikoimien äärellä heräteostoksia.


Ruokakaupasta suuntasin kohti kotia. Puolessa välissä matkaa katseeni kiinnitti iso banderolli, joka kertoi vanhaan toimistorakennukseen valmistuvan asuntoja. Ihastelin isoja ikkunoita ja mietin miten makeita loft-kämppiä taloon saisi. Sitten huomasin sen. Roskalavan. Yrityksen käytössä ollut tila + remontti + roskalava = mahdollisia aarteita. Kurvaus pihaan ja rohkea kurkkaus. Siellä oli nämä kaksi pyörällistä kärryä. Ihanasti käytössä kuluneet, vaaleankeltaiset pyörälliset kärryt.


Pakko saada mukaan, roskalavatilanteissa mitään ei saa ikinä jättää ottamatta, joku muu voi sen viedä. Pakkailin pyöräkorissa keikkuvan ruokakassini uusiksi - osa tavaroista reppuun, jotta sain vapautettua tarvitsemiani kiinnityssysteemejä. Virittelin toisen kärryistä pyöräntarakalle mustekaloilla ja verkolla kiinni. Toisen otin pyörän vierelle työnnettäväksi/vedettäväksi. Olin varmasti aikamoinen näky taluttaessani täyteen pakattua pyörää yhdellä kädellä ja toisella ohjaten kärryä. Tärkein asuste oli kuitenkin leveä hymy, jonka saa aikaiseksi vain hyvä roskavasaalis.





Seuraa Oravankesäpesää: Blogilista | Bloglovin'  | Pinterest
 



4 kommenttia:

  1. Oi, mikä saalis! :)
    Olisin kyllä halunut nähdä sinut aarteinesi. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiks ookkin! Sain kyllä "jonkun verran" pitkiä katseita vastaantulijoilta.:)

      Poista
  2. Olipa mahtava löytö. Koskaan ei voi tietää, mitä kaikkea ihanaa voi löytää! Onnea upeasta löydöstäsi. :)

    -Maria

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Pitää kyllä aina kurkata roskalavalle, kun ei tosiaan voi tietää piileskeleekö joku aarre siellä.

      Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground