HEINÄKUUN PUUTARHAKUVA.

28 heinäkuuta 2015
Heinäkuun puutarhakuvaksi valikoituivat kuvat kärhöistä, ylempänä on loistokärhö 'Omoshiro' ja alempana ruukussa kasvava jalokärhö 'Niobe'. Niobe kukki usealla kukalla ja sitten lehdet ruskistuivat kärjistä ja nyt kasvi näyttää kuolleelta. Lieneeköhän pienen reissuni aika päässyt ruukku kuivumaan liikaa.

{kesäkuu} {toukokuu} {huhtikuu} {maaliskuu} {helmikuu} {tammikuu} {joulukuu} {marraskuu} {lokakuu}Seuraa Oravankesäpesää: Blogilista | Bloglovin'  | Pinterest
 


6 kommenttia:

 1. Ihanat kärhöt! Toivottavasti 'Niobe' vielä herää henkiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nioben suhteen näyttää vähän huonolta, mutta aion kyllä kaivaa sen maahan ja katsoa sitten ensi vuonna kasvaako mitään.

   Poista
 2. Kärhöt ovat kyllä ihania, meillä niissä on vasta nuppuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, mulla on jo pari kukkinut heinäkuun alussa ja nämä ovat nyt kukinnan "toista aaltoa".

   Poista
 3. OI mikä suloisuus tuo omoshiro- kärhö! Olen muutaman vuoden vältellyt kärhöhullaantumista, koska luulen että jos antaisin mennä, niin mopo alkaisi keulia jo alkumetreillä. Ne on vaan niin ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ymmärrän! Palstan edellinen omistaja on kerännyt puutarhaan muutaman kärhön valmiiksi ja sitten viime kesänä saatoin ehkä vähän seota niiden kanssa. Alkaa kyllä tuntua siltä, että mihin kukkaan en nyt sekoaisi...

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground