KUKA NOSTI KISSAN PÖYDÄLLE?

10 kesäkuuta 2018


Olen ihan superonnekas, kun minulla on vanhemmat, jotka ovat sekä taitavia käsistään että halukkaista tekemään tilaustöitä pyydettäessä. Lähetin keväällä isälleni kuvan netistä löytämästäni puutarhapöydästä ja pyysin häntä tekemään samanlaisen, mutta valkoisen. Edellisellä käynnillä mittasimme vanhan pöydän korkeuden ja penkin ja tuolien leveyden, jonka mukaan pöytä tehtäisiin.Äitienpäivänpäivänkuormassa saapui potagerinlaajennukseen tarvikkeita, mutta myös uusi, hohtavan valkoinen pöytä. Onneksi olin juuri ennen pessyt kaikki kalusteet Universal Stone -pesuaineella ja kaikki istuimet olivat myös kuin uusia. Universal Stone on siitä kiva aine, että se on sekä tehokas että myrkytön. Hinkkasin talven ulkoilleet kalusteet pakkauksen mukana tulleella sienellä ja huuhtelin kalusteet kasteluletkulla.


Pöytä on juuri oikean kokoinen, ehkä vähän turhan kevytrakenteinen, mutta näyttää paljon paljon paremmalta kuin vanha pyöreä. Se oli inhan punaruskea, tosin vietettyään viime talven ulkena, on lakka- tms. käsittely aikalailla hilseillyt pois ja jäljellä on kaunis harmaantunut puu. Pöytä lähti vielä säilöön, koska on hyväkuntoinen enkä pystynyt päättämään haluanko myydä sen. Valkoinen kokonaisuus on kuitenkin nyt selkeästi silmääni miellyttävämpi, mustin pehmustein.


Ei kukaan nostanut kissaa pöydälle. Hänen kuninkaallinen korkeutensa menee pöydälle ihan itse. :)Seuraa Oravankesäpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 


10 kommenttia:

 1. Kauniit kalusteet! Oket kyllä onnekas, kun sinulla on noin taidokkaita apureita.

  VastaaPoista
 2. Olet tosi onnekas, ihanat vanhemmat sinulla! Ihana kisu!

  VastaaPoista
 3. Se universal stone on ihan huippu aine! Tehoaa oikeastaan melkein mihin vaan. Kyllä tuli kiva pöytä. Noin jyhkeät tuolit kaipaavatki vähän kevyemmän pöydän, kyllä kelpaa kahvitella:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati! Joo, mulla on sekä kotona että mökillä paketit Universal Stonea. Varsinkin mökillä se on ihan ehdoton, kun ei ole viemäriä. Kun viel on niin tehokaskin!

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground