MÖKKIKIERROS.

16 lokakuuta 2021

Pieni katsaus mökin sisätiloihin. Tässä kohtaa vuotta mökki on muuttunut piukkaan pakatuksi talvivarastoksi ja nämä näkymät ovat enää kaunis muisto. Mökin sisällä tapahtui pieniä uudistuksia, tuli kuvan naulakko seinälle ja myllersin kuistia uuteen uskoon, niistä kirjoittelin jo aikaisemmin. Jämähdän helposti tuttuihin, hyväksi havaittuihin kuvioihin eikä mökissä hirveästi mikään ole muuten muuttunut.


Lastu-tuoli on mökissä se tuoli, jolle pinotaan kaikki vaatteet. Sellainenhan pitää joka kodissa (ja mökissä) olla.


Miso esittelee kimpun lumikärhöä.

Kissajoogaa à la Miso.

Mökin kuisti on rakennettu jälkeenpäin ja siitä muistona on sisäikkuna, joka on mielestäni ihana yksityiskohta. Sisäikkunalla on puulaatikossa maljakkokäytössä olevia pulloja...

... ja pieni kirjasto.

Keittiönurkkauksen tauluseinään tuli tänä vuonna lisäys - kissanpää. Keraamisen kissanpään olen napannut Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta ja se on yksi lempparilöytöjäni. Niin uniikki!

Kissanpääkeramiikan lisäksi keittiöön tuli uusi, vanha jääkaappi. Sain vanhemmiltani tilavamman jääkaapin. Se on ihanan iso, mutta myös korkeampi kuin edellinen ja sen päällinen on työpöytätilana. Jotain myös lähti pois, nimittäin pakastin. Vuoden vanha pakastin sanoi sopimuksen irti ja lopetti pakastamisen. Verkkokaupalla ei ollut toimittaa vastaavaa tilalle, joten sain rahat takaisin. Ensi vuonna on pienen pakastamisen etsintä edessä. Ehdin jo tottua jääpala- ja jäätelövarastoihin mökillä.

Marimekon Oiva-mukit lisääntyivät vuoden aikana yhdellä kappaleella, oikeassa ylänurkassa pilkottavalla.


Kuistillakaan ei enää ole tämän näköistä, se on tällä hetkellä ruukkuvarastona. Olen edellisistä talvista oppineena koonnut kuistille kaikki pienehköt ruukut, tilpehöörit ja työvälineet, joita kuvittelen voivani tarvita talvella. Viime vuonna kiipeilin kalusteiden päällä, kun etsin jouluasetelmiin astioita.


Mukavaa viikonloppua!

Seuraa Oravankesäpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 


8 kommenttia:

 1. Ihana tunnelma kuvissa. Mökki tulee varmaan tosiaan pakattua piukkaan syksyllä, toivottavasti ei nyt tarvitse kiipeillä jotain löytääkseen.
  Olipa lyhyt elinikä pakastimella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, yritän saada mahdollisimman paljon tavaroita ja kalusteita sisään suojaan ettei pakkaset hajoita tai vorot vie. Oli kyllä heikkolaatuinen pakastin!

   Poista
 2. Kissajoogaaja à la Miso♥.
  Kiitos kierroksesta.

  VastaaPoista
 3. Mökissäsi on viihtyisää. Sinulla on hyvä silmä kirpparilöydöille.
  Miso on kyllä kaikkein kaunein elementti mökissäsi.

  VastaaPoista
 4. MIso on niin onnistunut kuvissasi, turkin pehmeyden voi aivan nähdä. Ihme, että pakasti toimi vain noin lyhyen aikaa? Toivottavasti saat jotain korvausta valmistajalta.
  Mökkisi on niin tunnelmallinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi! <3 Miso on hyv malli, kunhan pysyy kameralla perässä. Pakastin oli kyllä harmillisen lyhytikäinen, sain onneksi rahani takaisin. Olisin halunnut korvaavan tuotteen, mutta Verkkokauppa.comissa ei ollut tarjota mitään tilalle.

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground