PUUTARHAKALENTERI 2022.

05 lokakuuta 2021

PR-näyte: Satokausikalenteri


Odotan jo vuoden vaihtumista, koska silloin saan ottaa käyttöön Satokausikalenterin Puutarhakalenterin*. Olen ehdottomasti paperikalenteri-ihminen ja olenkin ollut tämän vuoden vähän hukassa, kun minulla ei ole ollut käytössä fyysistä kalenteria. Sähköisellä kalenterilla kyllä pärjää, mutta tykkään kirjoitella kalenteriin paljon muutakin kuin vain menot.

Puutarhakalenteri on kaunis kuin karkki, kierresidonnasta saa plussaa ja mikä parasta - sisältö on puutarhaihmiselle täynnä tärkeää asiaa. Kauniit kuvitukset allakkaan on tehnyt Anna Salmisalo. Kalenteri vinkkaa Satokausikalenterin tyyliin sesonkikasvikset, mutta myös ajankohtaiset puutarhatyöt. Ei mitään varsinaisesti uutta tietoa, mutta hyviä muikkareita. Jos jotain kalenterissa parantaisin, niin kannet saisivat olla tukevampaa kartonkia tai jopa pahvia.

*Puutarhakalenteri saatu.
Seuraa Oravankesäpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 


8 kommenttia:

 1. Näyttää ihanalta! Itsekin pidän fyysisetä kalenterista. On mukava kirjoitella tosiaan muutakin ylös kuin pelkkiä menoja. Ja kalenteista jää myös hyviä muistoja. Niistä voi tarkistaa tärkeitä asioita myös jälkeen päin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riina! Todellakin, olen kaivannut jo useasti tietoja joita normaalisti kirjoittelen kalenteriin ja nyt niitä ei ole missään. Asia pitää korjata ensi vuonna.

   Poista
 2. Olen nähnyt mainoksia tuosta Satokausikalenterista. Se on varteenotettava kilpailija käyttämälleni kalenterille. Pysyn edelleen vuosia käytössä olleeseen OmaPiha-lehden Puutarhakalenterissa, jonka uusimman version olen jo tilannut.
  Sähköinen kalenteri on ihan näppärä menojen merkitsemiseen, mutta tykkään kirjoittaa kaikenlaisia asioita niin puutarhasta, säästä kuin muustakin ja silloin paperinen versio on ehdoton. Puutarhakalenteri on melkein kuin päiväkirja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sähköisen kalenterin muistutusominaisuus on todella kätevä, mutta sinne ei saa kirjoiteltua muita kun menoja tai piirreltyä yhtään mitään. Tuo Puutarhakalenteri on lisäksi kaunis kuin karkki, joten siihen ilo kirjoitella asioita.

   Poista
 3. Kiinnostava! Olen täysin paperikalenteri-ihminen, joka ei mitenkään pärjäisi ilman. Pitää koettaa nyt valikoida muutamasta ihanasta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paperikalenterivalikoimat ovat nykyisin hyvin houkuttelevia, onneksi voi tarpeen tullen vaihdella vaikka vuosittain. :)

   Poista
 4. Minä käytin tuota kalenteria tämän kasvukauden ja haluan saman myös ensi vuodelle. Sinne sivuille oli kiva laittaa muistiinpanoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puutarhakalenteri on todella kaunis ja kiva, kun siellä on hyviä vinkkejä ja muistutuksia puutarhurille.

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground