OMENAPUIDEN KUKINTA.

14 kesäkuuta 2017





Luumu- ja kirsikkapuut saivat oman postauksen kukinnastaan, niin toki myös omenapuiden on saatava omansa. Tavoilleni uskollisesti myöhässä, enää ei missään hedelmäpuussa ole terälehteäkään. Siitä on viime päivien sateet pitäneet huolta. Nämä kuvat ovat viikon takaa, jo silloin kukinta oli viimeisillään, mutta niin kauniina. Kolmesta omenapuustani 'Punainen Melba' ja 'Antovnovka' kukkivat täysillä, kun taas 'Syysjuovikkaassa' oli siellä täällä muutama kukka. Viime vuosien riesasta, omenankehrääjäkoista, ei ole onneksi näkynyt seittiäkään.



Seuraa Oravankesäpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 


6 kommenttia:

  1. Oih, ja oih! <3
    Tänä vuonna omenoiden kukinta meni jotenkin salakavalasti ohitse. Minä en oikein ehtinyt ollenkaan niiden mukaan. Ja meillä hassusti kukki aina joka toinen puu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! :)
      Melkein vuoden odotetuin aika siirtolapuutarhassa on omenapuiden kukinta - koko alue on silloin kauneimmillaan, kun sadat puut kukkivat samaan aikaan. Silloin ei haittaa, vaikka omat puut eivät olekaan kaikki kukassa. <3

      Poista
  2. Ihanaa kukintaa! Meillä omenapuut ovat vielä niin nuoria, että kukintakaan ei ole noin upean runsasta. Hauskaa viikonloppua! P.s. blogissani on synttäriarvonta:)

    VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground