ORAVANKESÄPESÄN OBELISKIT.

06 kesäkuuta 2017


Annoin talvella isälleni tehtäväksi Pinterestistä löytämäni kuvan kanssa kaksi obeliskiä kesäpesälle. Silloin ei ollut mitään erityistä paikkaa mielessä, ajattelin sellaisen kyllä varmasti jostakin löytyvän, kunhan vain saisin köynnöstuet. Enkä ollut väärässä. Äitienpäivänä vanhempani toivat obeliskit mukanaan.Laitoin ne kokeeksi, vähän niin kuin pois jaloista tuohon paikkaan. Ja oikeastaan niille sijoille jäivät. Löysin Plantagenista sopivankokoiset ja silmäämiellyttävät terrakottaruukut, joihin istutin Tukhoman messuilta tuoksuherne-osastolta {olisikohan ollut tuoksuherneyhdistys} ostamiani siemeniä. 

Ostin messutarjouksena neljä pussillista erilaisia tuoksuherneitä, kahta lähes mustaa ja kahta vaaleanpunertavaa. Laitoin ruukkuihin sekaisin 'Black Knight'ia {1898} ja 'America'a {1896} ja toiseen 'Almost Black'iä ja 'Prima Donna'a {1896}. Tuoksuherneistä kaikki muut paitsi 'Almost Black' ovat vanhoja, suluissa on niiden löytämisvuosi. Minua aina kiehtoo vanhat kannat, sopivat vanhaan siirtolapuutarhaan, vaikka tuonkin kaikkia uusia hömpötyksiäkin palstalle. :)Seuraa Oravankesäpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 


8 kommenttia:

 1. Upeat!
  Niin, tuoksuherne on aivan ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivon todella, että nuo Ruotsin tuonnit kasvaisivat, näyttävät kuvissa niin hienoilta. :)

   Poista
 2. Kauniit!
  Minäkin tarvin uuteen kukkapenkkiin jonkinlaiset tuet, innostuiskohan mies;)

  VastaaPoista
 3. Hienot köynnöstuet. Toimivat ihan vaikka koristeena, jos tuoksuherneet päättävätkin olla itämättä. Isäsi on todella taitava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin toimivat, tuo kohta puutarhasta on vielä kesken ja siihen istutetut pensaat kovin vaatimattomia, niin on hyvä olla jotain korkeampaa joukossa.

   Poista
 4. Ihanat tuet! Joskus käy niin, että se paikka, joka ensimmmäisenä tulee mieleen, onkin paras paikka.

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground