MÖKKI JA PALSTA SYYSKUUSSA 2015.

26 syyskuuta 2015
Alkaa olla syksyisen näköistä palstalla, toisaalta viime vuonna tähän aikaan olin jo tehnyt paljon enemmän varusteluja tulevan talven varalta. Tähän mennessä olen istuttanut ruukuista kasveja maahan, pessyt ruukkuja ja muita astioita, kylvänyt siemeniä, istuttanut reilut sata sipulia, kaikki narsissit ja tulppaanit odottelevat vuoroaan, samoin kuin valkosipulit.

Wisteria pitäisi istuttaa hyvinkin nopeasti, jotta ennättää juurtua. Kaikki pelargonit ovat vielä palstalla, osa on parhaimmillaan juuri nyt. Jossain vaiheessa ne kaikki pitäisi kantaa kotiin, kellariin ja sisälle talveksi. Mökin jääkaapissa on vielä juomia, ne voisi kohta kiikuttaa kotiin ja ottaa sähköt pois. Muuten kaapit on jo tyhjennetty.

Mökillä tulee käytyä edelleen usein, mutta vierailut kestävät lyhyemmän ajan. Hämärä tulee jo niin aikaisin. Muruseni näyttää nauttivan joka sekunnista, jonka palstalla viettää. Siinäpä syy hengailla palstalla iltaisin työpäivän jälkeen, vaikka tekisi mieli vain lojua kotisohvalla.

{2014} {2013} {2012}
Seuraa Oravankesäpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 


2 kommenttia:

  1. Minulla kukkasipulit odottavat vielä pussissa.:) On tuo Muru vaan niin muru♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kolmisensataa sipulia odottelee vielä minullakin, vain reilut sata on päätynyt maahan. :) Pupuseni on kyllä aivan ihana <3

      Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground