VALOJUHLAT.

12 syyskuuta 2015Elokuun viimeisenä lauantaina oli siirtolapuutarhassamme valojuhlat. Valmistauduin juhlaan vähän ennakkoon ja ripustin muinon Ruotsista raahaamani valosarjan mökin fasadiin. Granitin valojen ripustus juuri tuohon kohtaan mökkiä on ollut mielessä jo vuosia. Onneksi nyt vihdoin ja viimesin sain ne laitettua paikoilleen.


Puissa roikkuviin pikkulyhtyihin laitoin lämpökynttilät.Samoin kuin mökkipolun varrella olevaan lyhtyihin.

Illan hämärtäessä toin myös Rina Onon suunnitteleman LED-paperivalaisimen ulos lisävaloksi.


Viimeiseksi syttyivät kolme aurinkokennolla toimivaa valaisinta. Ostin ne muutama viikko sitten Jyskin alesta. Niissä on harmillisen kylmän sävyinen valo, kun muissa puutarhaa valaisevissa valonlähteissä väri oli miellyttävän lämmin.
Olisin halunnut kierrellä katsomassa muiden palstojen valaisua, mutta pieni Muruseni oli mukana ja innokkaasti päivysti kompostien päällä kaiken maailman pörriäisiä. En millään tohtinut laittaa toista mökkiin odottelemaan, kun ihan paras saalistusaika oli käsillä. Eikä ruskeaa kissaa voi jättää yksin pimeälle palstalle, en vain uskalla. Kotiin lähtiesssä näin sentään muutamien palstojen valoja, aivan ihanan tunnelmallista!
Seuraa Oravankesäpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 


8 kommenttia:

 1. Kaunista ja tunnelmallista! Hyvä, ettet jättänyt Murusta yksin♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu, ei passaa, jos se saalistusinnossaan hyppäisi aidan yli ei sitä pimessä löytäisi mistään. Silloin särkyisi minun sydän.

   Poista
 2. Valot syysillassa ovat upea juttu!

  VastaaPoista
 3. Kaunista!
  Niin se vain on, että kissan ehdoilla mennään. Moni juttu on täälläkin jäänyt tekemättä, kun kissan mukavuus on ollut tärkeysjärjestyksessä ykkösenä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Niinpä, sen kun näkee miten Siiri nauttii ulkoilusta ja varsinkin hämärän ja pimeän aikaan saalistuksesta, niin tulee niin hyvä mieli, että voi tarjota sisäkissalle jotain sellaista.

   Poista
 4. Valot on kyllä ihan paras juttu. Musta ne ovat syksyllä vielä kivemmat kuin talvella. Tästä mä muistinkin,että omat on ripustamatta *huoh*.Juuri kun luulin, että en enempää syksyhommia keksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Jos sulla on jo kaikki muut syksyn puutarhahommat tehty, niin onnea! Mulla on kaikki sipulikylvöt tekemättä, valmiiksi jo vähän hirvittää, kun lähti hankinnat ehkä vähän lapasesta...

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground