KUKOISTAVA KEIDAS.

22 maaliskuuta 2017
Kukoistava keidas - Pihan ja parvekeen uusi loisto -kirja* on kokoelma Viherpiha-lehden parhaita artikkeleita. On kätevää ettei tarvitse präläillä erillisiä lehtiä, vaan parhaat vinkin on koottu yksien kansien väliin kompaktiin muotoon. Itse tuskailen kasvavien lehtipinojen kanssa, kaikkea ei voi säilyttää, vaikka kuinka haluaisi. Kirja on loistorarkaisu tähän pulmaan. Vaan minne tuupin sisustuslehdet?'

Kirja vinkkaa miten tehdä haasteellisesta pihasta kauniin. Se antaa ohjeita miten hyödyntää hankalat kasvupaikat ja olosuhteet. Ratkaisuja löytyy niin vanhan pihan uuden loiston herättämiseen kuin uuden puutarha perustamiseen. Erilaisiin puutarhaongelmiin löytyy ratkaisuja, kirja tarjoilee valmiita istutusehdotuksia ja hoito-ohjeita.

Oma suosikkini on viimeinen kirjan neljästä osasta, se antaa nikkarointi- ja askarteluohjeita niin kierrätyshengessä kuin uusistakin materiaaleista tehtynä. Räsymatoista tehty puutarhapolku näyttää houkuttelevalta, vaikka en taidakaan raaskia mattoja maahan laittaa.


*Kirja saatu blogin kautta Gummerukselta.
Seuraa Oravankesäpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 


6 kommenttia:

 1. No nyt kyllä ihan rupeaa harmittamaan kun kaikilla näyttää olevan tuo ihana uusi kirja... toisaalta tuleeko sen myötä lisää houkutuksia:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noo, ainahan niitä houkutuksia tulee! Varsinkin blogeja lukemalla. :) Yksi kirja on aika pieni paha...

   Poista
 2. Vaikuttaa kiinnostavalta! Juuri tuo lehtipino-ongelma on akuutti (ja samalla krooninen :-D). Olisipa kiva saada parhaat palat kansien väliin, juuri tuolleen. Hyvän kuuloisia juttuja kirjassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nimenomaa! Mulla tosin on myös tällä hetkellä kirajapino-ongelma, kun kirjakaappi on auttamasti täynnä ja parin vuoden takaisessa muutossa luovuin isosta osasta kirjoja eli jäljellä on enää niitä tärkeitä ja pakko-omistaa-kirjoja.

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground