MÖKKI JA PALSTA MAALISKUUSSA 2017.

15 maaliskuuta 2017
Lumitilanne maaliskuisessa Helsingissä näyttää tältä. Sitä on vielä, mutta lupaavat laikut sieltä täältä ovat jo sulaneet. Palstan aurinkoisimmalla paikalla, mökin sivustalla on ihan lupaavasti maata näkyvissä. Viime vuotiseen nähden tilanne on parempi, tosin vuonna 2015 on ollut tässä kohtaa kevättä jo lumetonta. Uskaltaisikohan sitä jo luottaa, että paukkupakkasia ei tule ja kerätä pakkaspeitteet pois?

Muuten, perustin oman Instagram-tilin näille ns. kuukauden kuville tai Instassa n. viikon kuville: @oravankesapesa. Klikkaa seuraajaksi, jos haluat minun lailla seurata vuodenaikojen vaihtelua palstalla. :)


{2016} {2015} {2014} {2013} {2012}Seuraa Oravankesäpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 


9 kommenttia:

 1. Lupaavalta näyttää! Ihan kuin jossain kuvassa olisi jään päällä vesilätäkkö. Sellaiset paikat mua hieman hirvittää, tai siis niissä olevien kasviten selviäminen mietityttää. Syksyllä kylvetyt siemenet on kans purkeissaan niin, että niihin on tullut paksu vetinen jääkerros päälle. Saa nähdä, onko mitään niistä elossa tai itääkö. Jotkut iti jo syksyllä, mutta voi olla, etteivät enää tuosta jääkäsittelystä tokene. Purkkeja ei saa irti jäisestä maasta, joten minkäs teet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, katsoin jo aiemmin, että neidonhiuspuun (kolmannessa kuvassa se paketoitu) juurella oli iso lammikko vettä, joka sitten myöhemmin jäätyi. Olen jo vähän heittänyt hyvästit sille puulle...

   Poista
 2. Paljon enemmän on lunta, kuin täällä Lounais-Suomessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niin mulle on sieltä suunnalta kerrottu! Nyt jo taas vähän vähemmän, onneksi!

   Poista
 3. Vähemmän on siellä lunta kuin Tampereella. Ihanan lupaavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne lumet joskus lähtevät! On tosin pari takapakkiakin jo tullut, mutta vähenee vähenee...

   Poista
 4. Vähemmän on siellä lunta kuin Tampereella. Ihanan lupaavaa.

  VastaaPoista
 5. Selkeästi kevättä näkyvissä!

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground