MUSTILA GARDEN SHOP.

15 heinäkuuta 2017


Kesäkuun puolessa välissä teimme poikaystävän kanssa retket Elimäelle, Kouvolaan. Kohteena oli Arboretum Mustila, josta jo aiemmin teinkin oman postauksen. Samaan reissuun sisältyi myös käynti arboretumin viereisessä Mustila Garden Shopissa. Aivan huikean hieno puutarhamyymälä.


Katsokaa nyt noita ruukkuja! Saatoin poistua myymälästä yhden punasaviruukuna kanssa... Kuten ehkä tiedätte, olen niin vähän heikkona.


Myymälä oli ryhmitelty kivasti, kesäkukille ja hyötykasvien taimille oli omat alueet. Sisätilojen toisella puolella oli perennat ja toisella puolella puut ja pensaat. Ja kaikki kauniisti esille laitettuina ja selkeillä nimikylteillä ja kuvilla varustettuina.Visiittimme aikana myymälässä oli erityisesittelyssä metsäpuutarhan kasvit. Niitä oli nostettu kauniiseen esillepanoon ryhmäksi. Hurjan inspiroivaa, vaikka itsellä ei olekaan minkäänlaisia mahdollisuuksia metsäpuutarhan tekoon. Saatoin silti ostaa tuosta pöydästä yhden kasvin kesäpesälle.
Sisätiloissa oli puutarhateemaan liittyviä esineitä, välineitä ja sisäkasveja. Valikoimasta löytyi myös nyt niin trendikkäitä ilmakasveja. Poikaystävä osti aloe veran itselleen.


Kertakaikkisen hieno puutarhamyymälä, onneksi on sen verran kaukana ettei pääse ihan jatkuvasti tuhlaamaan rahoja. Täältä löytää arboretumissa koeviljeltyjä ja testattuja vahvoja ja Suomessa menestyviä kasvoje, kuten alppiruusuja. Valikoimassa on myös kaikenlaisia erikoisuuksia, uutuuksia ja harvinaisuuksia, sellaisia joita kaltaiseni keräilijäluonne saattaisi puutarhaansa haluta.

Blogiyhteistyö Mustila Garden Shop
Seuraa Oravankesäpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 


6 kommenttia:

 1. Mustila on jo laitettu vierailukohdelistalle. Tämä postaus vain vahvistaa intoa päästä sinne vieraisille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Vieressä on vielä viinimyymälä ja kahvila, jossa emme tosin ehtineet vierailla. Kannattaa varata koko päivä aikaa.

   Poista
 2. Olen käynnyt siellä monena vuonna, mutta nyt on kyllä lähdettävä katsomaan tuota mahtavaa uudistunutta ilmettä. Ihan uskomattoman kaunista!
  Reissu tietää kyllä rahapussille varmaa tyhjenemistä. Apua!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä todella hienonnäköistä ja luulenpa, että se vain paranee... Ostettavaa kyllä löytyy, kannattaa tehdä tilaa autoon jo valmiiksi! :)

   Poista
 3. Ompas tuolla kaunista. Usein olen haaveillut vierailusta Mustilasta, mutta aina se on jäänyt. Jospa jo ensi vuonna sitten saisi käytyä :)

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground