RUSKAN VÄRITTÄMÄÄ.

29 syyskuuta 2015Olen viime päivät ihastellut japanilaisnurkkaukseni värejä. Japaninvaahterat Acer palmatum 'Katsura' ja  'Seiruy' ovat syksyisessä ruska-asussaan erityisen viehättävät. 'Katsura' minulla on ollut jo pidempään, liuskalehtinen 'Seiruy' tuli noin kuukausi sitten Taimimoision tilauksen mukana, vaahtera oli niin halpa, että en voinut vastustaa. :) Vain yhdeksän euroa ja puu oli kookkaampi kuin kuvittelinkaan. Ja vielä ihanampi kuin kuvassa.Vaahterien hehkuva punakeltaväritys mätsää niin hienosti takana oleviin hurmesilkkiheiniin Imperata cylindrica 'Red Baron'. Punertavien vastapainoksi vihreyttä tuo vuoriruokobambu  Fargesia murielae taustalla. Bambu on kasvanut, muttei ole juurikaan levinnyt, onneksi.


Penkin etualla olevilla sininata Festuca glauca ja japaninsara Carex morrowii 'Ice Dance' on samankaltaiset, mutta kuitenkin erilaiset lehdet. Tykkään.
Seuraa Oravankesäpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 


8 kommenttia:

  1. Upeita värejä ja kasveja, just mun ihastuksen kohteita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on aivan ihania, munkin mielestä. Ja ne nousevat esiin ihan toisella lailla nyt kun lähes kaikki muut värikkäät ovat kukkineet.

      Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground