KEVÄTPUUTARHA-MESSUT.

17 huhtikuuta 2017


Viimeiset messukuvat puutarhalomaltani, tällä kertaa viikon päättäneiltä Kevätpuutarha-messuilta Helsingistä. Tässä kohtaa yli viikon reissussa olo ja usemapi huonosti nukuttu yö alkoi vaikuttaa. Olin aivan poikki sunnuntaiaamupäivällä, kun saavuin messuille. 

Piristävänä messuavauksena treffasimme Katinkanssa-blogin Katin kanssa ja menimme moikkaamaan Versoja Vaahteramäeltä Riina Willab Gardenin osastolle. Oli hauska vaihtaa kuulumisia, kiitos ihanat!Jaksoin kiertää vain Kevätpuutarha-osuuden ja vähän Sisusta!-messuja. Muutaman maltillisen ostoksen kannoin kotiini. Kevätmessut mainostavat itseään Pohjoismaiden suurimpina ja laajuudelta varmaankin ovat, mutta harmillisen vähän messuilla on oikeasti kiinnostavia osastoja. Ne muutamat olivatkin sitten panostaneet esillepanoon ja niistä tässä muutamat fotot.

En ole ollenkaan ehtinyt kiertää blogeissa katsomassa teidän muiden kuulumisia, elämä on ihanasti yllättänyt. Seuraavaksi palaan ihan muilla aiheilla ja kuvilla. :)

*Bloggaajapassi messuille saatu Messukeskukselta, kiitos!Seuraa Oravankesäpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 


12 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia, kiitos kun pääsin vähän messuille kurkistamaan. Onneksi Tampereella ensi viikonloppuna, olen jo niin malttamaton.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pääsenkin sitten kuviesi kautta kurkkaamaan Tmapereen puutarhamessujen tarjontaan.

   Poista
 2. Kyllä sinulla onkin ollut puutarha-aiheinen reissurupeama, ei ihme jos loppupuolella jo hiukan väsyttää. Ihania ideoita noissa kuvissasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, loma oli yhtä messuilu. Oli kivaa, mutta vähän myös alkoi tosiaan väsyttämään. :)

   Poista
 3. Olipa jälleen mukavia kuvia! Messukuntosi on uskomaton :D :D :D Messut olivat varmaan laajat, vaikka puutarhapuoli alkaa olemaan lapsipuolen asemassa jopa puutarhamessuilla ja se on surullista. Ensi viikonloppuna pistäydyn Tampereen messuilla, sielläkin on mukaan ympätty muitakin messuja, jopa käsityöihmiset ovat päässeet mukaan eli katsottavaa jonkin verran sitten onkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saila! Alkoi kyllä messukunto olla kovilla Helsingissä sunnuntaina. :) Muiden messukuvista ihmettelen, että "ai, oliko siellä tuollainenkin osasto"...

   Poista
 4. Messuväsymyksestä huolimatta olet löytänyt kauniita kuvakulmia ja yksityiskohtia.
  Jotain ihanan jännittävää sinulla on siis meneillään. Kivaa!

  VastaaPoista
 5. Oli tosi kiva nähdä ja mahtavia kuvakulmia olit tähän postaukseen löytänyt. Messuista olen samaa mieltä kanssasi, niissä olisi ainesta vaikka mihin, mutta kokonaisuus jäi vähän laimeaksi.
  Nyt alkoi jännittämään, mitä ihanaa sinulla on siellä meneillään. Ihania päiviä! <3

  VastaaPoista
 6. Toivottavasti nähdään taas pian! Oli kyllä niin hauskaa:) Ihania yksityiskohtaisia kuvia.

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground