MÖKKI JA PALSTA HUHTIKUUSSA 2017.

27 huhtikuuta 2017


Huhtikuun kuvat ovat kuun puolivälistä, noin parin viikon takaa. Silloin oli enimmäkseen aurinkoista, jälkeenpäin onkin tullut vettä, räntää, lunta ja rakeita ja usein jopa saman päivän aikana. Kevät ei ole ihan hirveästi edennyt tästä. Kuvissa näkyvien parin ensimmäisen krookuksen ja koko talven nupulla olleen jouluruurun lisäksi ei pitkään ollut muita. Tällä viikolla vihdoin oli kukassa myös iiriksiä, sinivuokkoja, idänsinililjoja, helmililjoja, kirjokevättähtiä ja posliinihyasintteja.

Huhtikuun kuvissa näkyvät päivän puuhat. Leikkasin vadelmapensaat, kalkitsin ja ripottelin kahdeksan pussillista multaa perennapenkkeihin. Palstalla mukanani ollut poikaystäväni joutui heti hommiin ja siisti mökkipolun ja mökinvieruspolun sammaleesta ja rikoista.

{2016} {2015} {2014} {2013} {2012}Seuraa Oravankesäpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 


8 kommenttia:

 1. Puutarha on kuin lähtökuopissaan. Vaikka tuntuu, ettei mitään oikein tapahdu, maan alla jo kuhisee ja kaikki rävähtää kasvuun, kun hieman lämpenee. Ihania alkuja siellä jo vähän pilkisteleekin. Toi jouluruusu on niin <3
  Mukavaa Vappuviikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pitkään tuntui ettei mikään edisty, vaan nyt on alkanut taphtua. Onneksi vapun lumi/räntäsade ei tainnut hirveästi aiheuttaa takapakkia.

   Poista
 2. Yhdessä onkin mukavaa puuhailla - onnellista kevättä mökkipalstalle <3

  hannah

  VastaaPoista
 3. Kaikki valmiina kevään suurta kasvuräjähdystä varten. Kaunista.

  VastaaPoista
 4. Siellä onkin kaikki jo putsattu ja puutarha on valmiina astumaan kevääseen, tai kohta jo kesään. Lämpö vain puuttuu, mutta eiköhän sekin sieltä piakkoin tule.
  Hauskaa vappua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu, pakkohan tämän on lämpöisemmäksi muuttua jossain vaiheessa, vaikka vähän kyllä alkaa epätoivo kaivertelemaan mieltä.

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground