ORAVANKESAPESÄN VAPPU 2017.

02 toukokuuta 2017


Vapunpäivä tarjoili mahtavan keväisen sään räntäsateen ja koleuden jälkeen. Keli oli niin upea, että oravankesäpesäläiset pakkasivat kimpsut ja kampsut ja aloittivat mökkeilykauden. Ensin purettiin täyteen ahdettu mökki puutarhakamoista, jotka levitteltiin huolella ympäri palstaa. Sytytettiin juhlavalot. Ja sitten grillattiin ja syötiin kesän ensimmäinen ulkopäivällinen. Kuvia ei tullut juuri otettua, kun oli niin paljon muuta puuhaa pitkän talven jälkeen.
Seuraa Oravankesäpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 


11 kommenttia:

 1. Mietin jo, että olittepa sissejä, kun grillasitte lumisateessa, mutta vappupäivä olikin tosiaan aika kiva! Ja koko ajan paranee vain, mahtava juttu. Toivottavasti ensi viikonlopulle lupailtu kylmä ei toteudukaan ihan niin kylmänä. Voi pikku Murunen, niin söpö ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei sentään! :)Nyt sää näytää lupaavalta, mutta ennusteen ensi viikolle taas eivät. Ikävää tämä sään vuoristoratamainen vaihtelu. Murunen kiittää.

   Poista
 2. Olette ottaneet ja nauttineet ansaitusti kauniista vappupäivästä. Kilpparikisulle myöskin rapsutuksia ja mukavia mökkimatkoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, oli ihanaa ja selvästikin Murunen nautiskeli päästessään talven jäljiltä ulkoilemaan ja saalistamaan lintuja. Harmillisesti vain kello kaulassa estää lintupaistien saamisen.

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Joko teillä on vedet päällä? Meillä Vantaalla edelleen odotellaan yöpakkasten loppumista, joten kertakäyttöastioilla täytyy vielä mennä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vappuna vielä ei ollut, nyt viikolla oli vedet avattu. Jätettiin astiat odottelemaan tiskivettä, joten taitaa olla tiskihommia tiedossa, kun tänään mökille pääsee. :)

   Poista
 5. Makoisan näköinen annos...namm..:) Ja Murukin♥

  VastaaPoista
 6. Meilläkin grillattiin jo ekat makkarat:)

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground