MÖKKILAUANTAI.

08 toukokuuta 2017


Kuvia lauantailta. Löysin vihdoin yhden, siis YHDEN, lumikellon palstalta. Olen varmasti niitä istutellut useampanakin syksynä ja tässä tulos. Yksi kukka. Parempi se on tietenkin kuin ei mitään, mutta kun olen kateellisena katsellut muiden jo aikaa sitten kukkineita kaunottaria, niin kyllä vähän harmittaa.Pienten sinisten kukkioiden joukkoon on nyt liittynyt myös helmililja. Toivon näiden valloittavien pikkusipulikukkien valloittavan koko palstan, kuten muutamassa naapuripuutarhassa on käynyt.
Lauantaina oli taas grilli kuumana, poikaystävä hoiti grillaukset ja minä hoidin lisukeosaston. Lohkoperunat on mun bravuuri. :) Ne onnistuu aina ja vaikka mökkiolosuhteissa.


Tein inventaaria talvenaikana ostetuista taimikylteistä. Luulisi riittävän...


Mökin aurinkoiselle seinustalle olen virittänyt perunalaatikot odottelemaan pelargoneja, ihan vielä ei ole pelakuiden ulkoiluaika.Uupunut mökkeilijä. Joka sai seuraa päikkäreille...
Seuraa Oravankesäpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 


10 kommenttia:

 1. Uupunut mökkeilijä ♥ Eihän tuota voi vastustaa, niin ihana!
  Heh, taimikylttien ei luulisi heti loppuvan, tai riippuu tietysti paljonko meinaat pelargonikokoelmaa laajentaa ;-) Ihanan näköistä! Lumikellot tosiaan voivat olla hankalia. Tuntuu, että minulla oli moukan tuuria, kun ensimmäisenä istutin 'Flore Plenoa', ja juuri se tuntuu monilla asettuvan ja kukkivan helpoiten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pelargonikokoelma on kyllä laajentunut kovaa vauhtia, mutta toistaiseksi vielä kylttejä riittää... Ehkä jopa ensi vuodeksikin. Pitää varmaan vaan kokeilla istuttaa lumikelloja uudestaan ja eri paikkoihin, jos löytyisi joku heille mieluisa. :)

   Poista
 2. Sama tuuri noiden lumikellojen kanssa. Alapihalla on tasan yksi ja yläpihalla porukka on vasta tullut nupulle. Taidan siirtää yläpihan lumikellot vähän valoisampaan paikkaan. Josko alkaisivat viihtyä paremmin.
  Noin ihanan uupuneen mökkeilijän viereen onkin mukava kellahtaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää vissiin vaan yrittää löytää se oikea paikka, jossa lumikellot viihtyisivät. Eli iso säkillinen syksyllä ostoon ja ripotellen ympäri palstaa, jos jossain olisi suotuisa paikka.

   Poista
 3. Sininen pikkukukkijoiden meri on munkin haaveena! Tänä keväänä näyttää vihdoin siltä, että scillat ovat lähteneet leviämään!
  Lumikellot on oikukkaita, mulla kasvaa hyvin vain kahdessa paikassa, vaikka olen niitä melko moneen paikkaan laittanut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä muutaman vuoden päästä munkin palstalla alkaa toteutua, vähitellen ne valtaavat alaa ja pitänee vähän avitella lisää. Lumikelloille pitää siis yrittää löytää oikea paikka, jossa viihtyvät. Pitänee istutella niitä vähän joka nurkkaan ensi syksynä. :)

   Poista
 4. Yksi lumikello on tosi hyvä saavutus, niin käy aina minullekin! Ihmettelen aina, miten muiden pihassa on lumikelloja jo maaliskuussa. Meillä niitä on yksittäiskappaleina ja vasta toukokuussa!

  On muuten mahtava kattaus grillauksille, noista minäkin söisin mielelläni makkarani. Ihana (ja kylmä) toukokuu!

  Sini K.
  kasvihormoni.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, onhan se parempi kuin ei yhtään. :) Tavoite on tuplata määrä ensi vuonna. Ne kuitenkin selvästi viihtyvät joillakin palstoilla, niin toivoa on!

   Poista
 5. Samaa mieltä Sinin kanssa, mä olen joskus istuttanut niitä(kin) ja muistaakseni yksi tuli esiin. En ole laittanut lisää, ehkä ensi syksynä. Ihanat grilliherkut, nam. Lohkot on niin hyviä! Aurinkoisia päiviä, yritetään nauttia kylmyydestä huolimatta<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi syksynä siis urakalla, pitää vain löytää lumikelloille se oikea paikka... :) Tänään oli ensimmäinen lämmin päivä, tätä lisää, kiitos. Ihanaa alkavaa viikkoa!

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground