ORAVANKESÄPESÄN KUISTI.

16 toukokuuta 2017


Aurinkoisten päivien ja lämpenevien ilmojen myötä on tullut mökkeiltyä ja samaa tahtia lämpötilojen nousun kanssa on sisustusinto kasvanut. Mökin huonekalut ovat pysyneet kuta kuinkin samoilla paikoillaan koko omistajuuteni ajan eli reilut kuusi vuotta. 

Kuistilla on ollut mökin alkuperäiskalustukseen kuuluneet nojatuolit ja pieni pöytä sisäänrakennetulla shakkilaudalla. {kuvia tässä postauksessa} Olen joka vuosi miettinyt miten istun nojatuolissa elokuun hämärtyvänä iltana, kädessä lasi punaviiniä ja pöydällä lempeästi lepattava kynttilä. Näin ei ole vielä kertaakaan tapahtunut. Koska hämärtyvänä elokuisena iltana olen kerännyt kaikki pihakalusteisiin levitetyt tyynyt, pehmusteet ja viltit ja rojauttanut ne tuoleille. Istu siinä sitten.

 
Tätä mielikuvissani hellimää näkyä ei tule tapahtumaan ellei pehmusteille löydy toista paikkaa ja sitä ei ole tarjolla. On vain hyväksyttävä, että on istuttava itse mökin puolella, sillä tekstiilit on saatava sisälle, eikä muualla ole niille paikka.


Sain mahdollisuuden laittaa tuolit ja pöydän jemmaan ja testata miten kuistin voisi saada toimivammaksi. Kalusteet lähtivät säilykseen, samoin kuin viisi {!} mökissä ollutta pikkutuolia. Saan rauhassa miettiä onko ratkaisu toimiva.

Siirsin oven vieressä peilin alla olleen puulaatikon perälle, jonka päälle voi pehmusteet heitellä. Vieressä on kori, joka säilyttää istuintyynyt. Muutamana iltana olen näin tehnyt ja toimii sekä myös näyttää ihan siedettävältä. Perimmäiseen nurkkaan kätkin Murusen hiekkalaatikon, hienohelma kaupunkilaiskissa ei tietenkään voi käydä ulkopissalla.



Peilin alle sijoitin oven suusta puulaatikot, jotka säilyttävät kenkiä ja joiden päälle saa kerätty kaikkea pientä, mutta tarpeellista.




Kuistin sisustus tulee varmasti kesän myötä elämään. Rehellisyyden nimissä on nimittäin sanottava, että raivasin kuvien tieltä paljon tilpehööriä pois, jotka kaipaavat järkevää säilytysratkaisua, jonka toki täytyy olla myös katseenkestävä. Asia on mietinnässä ja toiveissa on kirppiskeijujen suosiollista avitusta. ;)



Seuraa Oravankesäpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Proudly designed by Mlekoshi playground