UNELMIEN VILJELYLAATIKKO.

01 huhtikuuta 2017


Unelmieni viljelylaatikot ovat nyt viikonlopun ajan esillä Turun Messukeskuksessa Piha & puutarha -messuilla. Tässä valitettavan tuhnuisia kuvia toteuttamistani viljelylaatikoista. Messuhallin valaistus oli yllättävän hämärä, vaikka olin liikeellä valovoimaisella objektiivilla.


Toteutin kaksi täysin erilaista laatikkoa. Toinen oli täynnä kukkailottelua vaaleanpuna-violettisävyissä, ripauksella valkoista. Laatikon täyttivät rakastamani pelargonit ja lankaköynnökset, lisänä hortensioita.
Toinen laatikko olikin aivan toista maata. Laatikon kruununa oli japaninverivaahtera 'Atropupureum' ympärillään useaa erilaista saniaista. Suunnitelmassa on japanilaislaatikossa oli heiniä ja ruohoja, mutta kyseiset kasvit eivät tällä hetkellä olleet unelmien viljelylaatikko -kunnossa, joten korvasin ne FLÖRin yhteyshenkilön, Anninan, vinkistä saniasilla. Erittäin hyvä idea! Toin mukanani kivet japanilaispuutarhaani kesäpesältä. Onneksi sain kantoapua. :) Kasvien nimikyltit ostin Granitista.

Olen tyytyväinen laatikkoihini. Hauskasti ne erottuvat muiden bloggareiden laatikoista, he olivat panostaneet hyötykasvatukseen. Näin vasta tänään messuilla kokonaisuuden ja se näytti todella kivalta. Kiitos Turun Messukeskukselle, FLÖR kukka & puutarhalle ja Kekkilälle.


*Yhteistyössä Turun Messukeskus, Kekkilä ja Flör.
Seuraa Oravankesäpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 


14 kommenttia:

 1. Ihana nähdä sinunkin laatikoista kuvia. Erilaiset laatikot ovat hyvä juttu. Tulee erilaisia ideoita ja mielikuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, todellakin! Olisi ollut tosi tylsää, jos kaikilla olisi ollut samanlaiset laatikot.

   Poista
 2. Kivat laatikot! Erityisesti tuo japanilaishenkinen puhuttelee vaahteroineen.Se aina kirpaisee, ettei noita ihanuuksia täällä pohjoisemmilla pihoilla tahdo saada pärjäämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Virve! Japaninvaahterat ovat kyllä ihania ja harmittavan arkoja. Viime vuonna helsinkiläiseltä palstaltani kuoli kaikki kolme.

   Poista
 3. Sinun laatikkosi olivat todella kauniit, ihanan rauhallinen tunnelma siinä japaninvaahtera-saniaislaatikossa ja se pelakuu-hortensialaatikko oli todella herkullinen ja muhkea.
  Käytiin messujen jälkeen muuallakin "vähän" ostoksilla. Mahduttiin kuitenkin itsekin autoon, vaikka tiukkaa teki😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marja! :) Arvelinkin, että saatatte käydä kotimatkalla muuallakin houkutusten äärellä.

   Poista
 4. Ihanat oli laatikot😊olen niin iloinen kun pääsin näkemään ne ihan livenä😊 tosi kivat messut muutenkin. Kivaa loman jatkoa ja nähdään viikon päästä😘

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati! :) Nähdään ensi sunnuntaina sitten taas!

   Poista
 5. Ihana nähdä nämä laatikot kuvina, kun ei tullut lähettyä nyt reissuun:)
  Saniaislaatikko on rauhoittava, pelargoni taas niin ihanan vaaleanpunainen pilvi!

  VastaaPoista
 6. Voi, ihastuin tähän japanilaishenkiseen erityisesti, hieno toteutus Kati!

  VastaaPoista
 7. Upeat laatikot, odottelinkin kovasti näitä. Minäkin tykkään erityisesti japanilaishenkisestä toteutuksesta ja kukkiva keidas on hieno väripläjäys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Cheri! Tämä oli kiva projekti ja kaikkien bloggarien laatikot olivat hienoja, saatin yhdessä aikaiseksi kiva kokonaisuus.

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground