NORDISKA TRÄDGÅRDAR -MESSUT osa 2.

15 huhtikuuta 2017


Tässä toinen setti kuvia Tukholman puutarhamessuilta. Kaikki kuvat on otettu parvekenäyttelystä, jossa oli yhdeksän eri teemalla sisustettua parveketta. Valkkailin kuviin omia suosikkeja. Aloitetaan tietenkin pelakuilla, ihastelen myös tuon ensimmäsen kuvan pelargonin saviruukkua. Mistäs tuollaisen saisi?Parvekenäyttely oli erittäin insiroiva. Tykkäsin erityisesti tekstiilimuotoilija Lena Nyströmin parvekkeesta. Kuvat siitä on tuolla keskivaiheilla, harmaa epätasaisesti käsitelty seinä ja värikkäitä neuleilla peitettyjä asioita, kuten polkupyörä. Tekstiilisuunnittelija tykkää!Seuraa Oravankesäpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 


10 kommenttia:

 1. Kyllä minullekin parvekkeet kolahtivat nyt enemmän kuin ideapuutarhat. Kaikissa kokonaisuuksissa oli niin paljon yksityiskohtia, että pitää vielä uudestaan kuvista katsoa ja ihastella niitä, kun livenä ei ehtinyt kaikkia visuaalisia ilotulituksia edes tajuta. Mukavaa pääsiäisen jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parvekenäyttelyssä tosiaan oli monta kivaa ideaa mukaan napattavaksi. Onneksi on omat ja kaverien kuvat, joista voi näin jälkeenpäinkin ihastella kivoja juttuja. :) Aurinkoista viikon jatkoa!

   Poista
 2. Parvekkeet täälläkin kolahti, oikeastaan ideapuutarhoita en ensin huomannutkaan kunnes Marja viisasi - sitten jo kotimaassa. Perehdyin etukäteen messuihin siis heikosti, olin vain niin intoa täynnä. Parvekkeilta löytyi paljon helmiä, vaikka kokonaisuuksina ne eivät ihan kaikki miellyttäneet sisäistä käytännöllisyyttäni, mutta tuskin se oli tarkoituskaan, koska kyseessähän oli kilpailu.

  Kaunista Pääsiäisen jatkoa Sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvahan niistä parvekkeista oikeasti olisi toimivia käytössä, mutta oi, niin kauniita. Ja monet yksityiskohdat olivat kivoja itsellekin napattavaksi. Parasta on se inspiroitumisen tunne, joka muutamasta parvekeideasta välittyi itsellekin.

   Aurinkoista viikon jatkoa!

   Poista
 3. Joka kerran näistä messukuvista löytyy uusia yksityiskohtia.
  Mukavaa pääsiäisen jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se jännä miten eri ihmiset poimivat erilaisia juttuja etsimeen, kaikkea ei vaan millään pysty itse huomaamaan paikanpäällä.

   Aurinkoista viikon jatkoa!

   Poista
 4. Hienoja on, tykkään myös noista sun lemppareista joissa on rauhallisuutta yksityiskohtia unohtamatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olivat kyllä hienosti mietittyjä kokonaisuuksia.

   Poista
 5. Tää on niin huippua, kun ei itse päässyt messuille niin voi silti nähdä kaiken ihanuuden ja oikeestaan vaan parhaat palat:)

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground